lukas9295 Napisano 15 Maja 2012 Napisano 15 Maja 2012 Witam jestem nowy na forum. Mam nadzieję, że to dobry dział dla tego problemu. na allegro znalazłem komplet kół szosowych. Z tym że jest tam dopis "do single speed". Komplet Mavic,Sh 600-oldschool,single speed!!! (2347504117) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Zastanawiam się czy czy te koła dałoby rade zamontować do klasycznej szosówki. kaseta i piasta wyglądają jak w normalnych kołach szosowych. Nie znam się zbyt na budowie single speed wiec dlatego kieruje te pytanie tutaj. Proszę o szybką odpowiedź.
Mod Team Maniak Napisano 15 Maja 2012 Mod Team Napisano 15 Maja 2012 No jak single-speed jak masz wielotryb na zdjęciu Da radę zamontować jeśli masz taką są ilość przełożeń bo to to z kasetami 9s i 10s kompatybilne nie jest.
lukas9295 Napisano 15 Maja 2012 Autor Napisano 15 Maja 2012 Aktualnie mam też wielotryb własnie z 6 przełożeniami to powinno pasować .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.