umcus Napisano 12 Maja 2012 Napisano 12 Maja 2012 Witajcie, Do tej pory jeździłem na Giancie GSR200, którego kupiłem z 13 lat temu. Jego czas już dobiega końca, jest dość ciężki, poza tym moje nadgarstki odmawiają współpracy po przejechaniu 10 km. Odwiedziłem sklep w Warszawie na Ursynowie z Giantami, zaproponowano mi Revel 2 w rozmiarze L. Ogólnie Gianty mi jakoś nie podpasowały, więc szukam czegoś innego. Rozmiar Revela był właściwie dobry, L=20", wnioskuję że pasowały by mi ramy 19-20". Na sprzęcie nie znam się zupełnie, więc nawet nie będę podawał swoich typów. Wzrost 180 cm, waga 100-104 kg i ni cholery nie chce niżej zejść ale myślę, że dobre V mi starczą, w hamulce tarczowe nie będę się pchał. Amortyzator przedni musi być, ale to chyba już standard. Jeżdżę głównie po ścieżkach, lasach, lekki teren, czysto rekreacyjnie, żadnych akrobacji Dwa do trzech razy w tygodniu, 10-30 km. Budżet 1500-1800 pln, z tym, że 1800 to nieprzekraczalna granica. Będę wdzięczny za wszelką pomoc. Michał
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.