PawelCzech1 Napisano 10 Maja 2012 Napisano 10 Maja 2012 Witam serdecznie, ZAłożyłem tego posta choć na forum sporo o yum piszecie. Chodzi mi o regulacje przerzutki przedniej w swoim rowerze. Posty dotyczące tej sprawy przejżałem i wszelkie możliwe próby regulacj dokonałem. Chodzi mi tu o regulację śrubami L i H oraz śrubą baryłkową. L:inka nadal nie jest napięta tak jak być powinna. Myślę tu jeszcze o jednym rozwiązaniu ale nie wiem czy ono ma sens. Chodzi mi o "ruszenie" śruby mocującej linkę przerzutki. Czy to dobry pomysł?
mariusz231 Napisano 10 Maja 2012 Napisano 10 Maja 2012 Regulacja Przerzutki Przedniej - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa [Przerzutki] regulacja przód - problem - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa [Przerzutka] Alivio- regulacja przedniej przerzutki. - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.