StinkyPaladin Napisano 10 Maja 2012 Napisano 10 Maja 2012 Witam, może ktoś nakieruje mnie na dobre tory. Rower - Cube CLS LTD Bagażnik - Sport Arsenal SNC 216 Niby Cube wydaje się mieć dziurki do montażu bagażnika (zarówno na dolnej części tylnego trójkąta, jak i na górnej części), bagażnik ma możliwość zamocowania zarówno na dolną część trójkąta, jak i na górną (po dokręceniu dwóch części), jak też i obejmy (na wszelki wypadek, jakby dziurek nie było). Sęk w tym, że nadal bujam się z dopasowaniem tego. 1. Mocując na dolnej części trójkąta - rozstaw między nóżkami bagażnika jest mniejszy, niż rozstaw między dziurkami montażowymi. Niby mogę rozciągnąć bagażnik, i pewnie wtedy przypasuje - ale wolę najpierw wiedzieć, że tak to wygląda. 2. Mocując na górnej części trójkąta - "system 3D" Sport Arsenala reguluje się w 3 strony, i coś niezbyt to się ładnie układa - ewidentnie jest jeszcze mniej idiot-proof niż normalny montaż. 3. Obejmy na razie zostawiam, nie ufam im. Chciałbym chyba zamontować to na dolnym trójkącie (jeśli jest taka możliwość)... ale przydałaby mi się sugestia, jak się do tego zabrać. Załączam fotki dziur montazowych, może ktoś zasugeruje, co z czym połączyć. --- Dochodzę do wniosku, że powinienem jednak rozciągnąć nóżki bagażnika, przyłożyć je do zaznaczonego punktu, i przykręcić. Wtedy ewentualnie dopasować górne mocowanie. Niestety, wychodzi na to, że śrubki nie pasują do tej zaznaczonej dziurki. Jeśli ktoś potwierdzi, że to te otwory, podjadę, może kupię jakieś
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.