Skellen Napisano 6 Maja 2012 Napisano 6 Maja 2012 Hej. Jeśli chodzi o rowery to jestem raczej zielony. Postanowiłem kupić coś sensownego, przy czym nie wydawać jednak fortuny. Obszedłem 4 sklepy w moim mieście i znalazłem parę ciekawych modeli: - Merida Matts 20-MD N2 - Merida Sub 40d - Scott Contessa - Scott Aspect - Kellys Viper 5.0 - Kellys Oxygen - Kellys Viper 6.0 - Merida 20-D (ten rower podoba mi się chyba najbardziej ze wszystkich) Nie znam się jednak na tym dobrze, więc chcę poznać waszą opinie, który z tych rowerów najlepszy, a może wybrać zupełnie coś innego? Z góry dzięki
nemo2009 Napisano 6 Maja 2012 Napisano 6 Maja 2012 Obszedłem 4 sklepy w moim mieście i znalazłem parę ciekawych modeli: Zacznijmy od tego,na którym siedzi Ci się najwygodniej?
rowerus Napisano 7 Maja 2012 Napisano 7 Maja 2012 Z tego co piszesz, to na taki teren wystarczający będzie cross (w szczególności jeśli asfaltu będzie najwięcej).
Skellen Napisano 16 Maja 2012 Autor Napisano 16 Maja 2012 Przeszukałem trochę internet popytałem znajomych i odrzuciłem większość modeli zostały tylko 3: - Scott Aspect 40 - Kellys Viper 6.0 - Merida 20d (model 2012, czarno-zielony) Czekam na opinie doświadczonych kolegów
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.