Texas Napisano 4 Maja 2012 Napisano 4 Maja 2012 Witam otóż poszukuje roweru, który był by odpowiedni do jazdy po bezdrożach, drogach polnych, lasu i w małym stopniu po asfalcie. Mój wzrost to 166cm. Mam na oku parę rowerów i odrazu mówię, że rama 18 cali będzie troche za duża. Więc Arkus VIP 6.0 będzie dla mnie nieodpowiedni. Oto lista rowerów o których myśle : Kross Level A2 - Sklep rowerowy Mudserwis Kross Hexagon V6 http://www.uni-sport.com.pl/produkt.php/381 Salon Rowerowy Kross Rybnik Który z nich jest najlepszy i dlaczego? Ponieważ nie chce przepłacić. Jeśli macie też ciekawe propozycje to piszcie. I najlepiej chciałbym, aby było kilka ocen tych rowerów, ponieważ trudno sugerować się tylko 1 wpisem.
filiph Napisano 4 Maja 2012 Napisano 4 Maja 2012 Powiem Ci, że jestem posiadaczem hamulców hydraulicznych takich jak w tym hexagonie v8 i nie polecam więc według mnie on odpada. Osobiście wybierałbym między a2 i v4.
nemo2009 Napisano 4 Maja 2012 Napisano 4 Maja 2012 Pod uwagę brałbym Krossa A2 i V8.Poza osprzętem modele różnią się ramą.V8 jest bardziej turystyczny,sylwetka bardziej wyprostowana.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.