Skocz do zawartości

Gorzów Wielkopolski chętni na wspólne pedałowanie

Endriu888

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Napisano

Witam wszystkich

Roman się melduje na gorzowskim pokładzie.

Chętnie bym pośmigał w grupie, tak conajmniej 20km+, preferuję jazdy po lesie "tzw przed siebie", ale asfaltem też nie gardzę.

Sprzęt amatorski, ale zapał póki co jest ;D

Bazuję w lasach w stronę Strzelec, ale mam auto do którego się śmiało rowerek mieści, więc mogę startować z każdego punktu.

Więc ktoś chętny? Jakiś termin? Może niedziela (28.07.2012)?

Pozdrówki!

Napisano

lubuszanie jednak tu zaglądają, ponawiam post. Drezdenko, trasy asfalowo leśne, średnio 30-70 trasy, bywają dłuższe pod 130-140, ale to rzadko i jak jest forma i przede wszystkim pogoda rowerowa, sprzęt zdecydowanie amatorski, ale nie makrokesz

• 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Napisano

Hej, są tu jeszcze jacyś chętni na weekendowy wypad i zjechanie którejś z lubuskich ścieżek rowerowych? Mam kilka fajnych pomysłów ;D

Napisano

Fajnie że ktoś chętny się pojawił, weekend może być odpowiedni, łatwiej ludzi skusić na jakieś konkretne propozycje, więc weekend, sobota, ale w którą stronę? Bikechick jakieś pomysły masz ;) pochwal się a zobaczymy.

pozdrow

Napisano

W sobotę 8 września jadę do Świnoujścia na weekend oczywiście rowerem, wracam samochodem, więc niestety na weekendowy wypad odpadam.

Napisano

Witam.

Jeżdzę (czasami w 3, czasami w 2) po Puszczy Barlineckiej i Gorzowskiej (między Gorzowem, Barlinkiem a Strzelcami Kraj) - praktycznie co sobotę.Czasami wychodzi 40 km a czasami 60 km.Jak ktoś ma ochotę to możemy się jakoś umówić.

Możemy się też dogadać na wypad do Puszczy Noteckiej.

Im mniej dróg asfaltowych tym lepiej.

Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam,

i jak, zebrała się jakaś grupa? Ja wprawdzie nie mieszkam w Gorzowie, ale bywam na weekendy i chętnie bym się do kogoś przyłączyła.

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...