Skocz do zawartości

[2500zl]miasto,teren mtb

zuozuo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

W tym tygodniu chce zakupic nowy rower i nie moge sie zdecydowac..mam juz kilka na oku ale nie wiem czy ide w dobrym kierunku.

Im wiecej czytam fora na necie tym coraz bardziej mi sie to wszystko miesza wiec tak ..

Rower mi jest potrzebny do normalnej jazdy po miescie-po asfalcie, jak i po lasach. Lubie wyskakiwac na kraweznikach i `tego typu rzeczach`, lubie jezdzic w terenie, po wybojach,po terenach piaszczystych itp.

Zastanawialam sie nad:

KTM tombstone 2011<-- (nad tym najbardziej, bo jest on dostepny u mnie w lokalnym sklepie w cenie 2400 )

KTM Tombstone, Rowery/MTB (gĂłrskie) - hipermarket internetowy max24.pl

KTM knoxville:

-15% KTM KNOXVILLE 2011 BIAŁY SKLEP WAWa trybik_pl (2291695188) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

-15% KTM ULTRA FUN 2011 SKLEP WARSZAWA trybik_pl (2291695187) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Sama nie wiem dlaczego "uparlam sie na KTM" moze macie inne poropozycje dla mnie .. :)

btw. mam 165 cm wzrostu i waze ok 50 kg

Napisano

no niestety tyle nie nazbieram te 2500 to juz te moje raczej maksimum :)

Rower juz kupiony temat do zamkniecia.

Napisano

Co byś z tych propozycji wybrał? Ja nic ale nie dlatego że są złe tylko dlatego że ceny złodziejskie.

Napisano

Do autorki tematu - jeśli możesz wrzuć realne zdjęcie Twojego roweru - bardzo chciałbym zobaczyć jak wygląda na żywo ;) Z góry dzięki

• 4 tygodnie później...
Napisano

Do autorki tematu - jeśli możesz wrzuć realne zdjęcie Twojego roweru - bardzo chciałbym zobaczyć jak wygląda na żywo ;) Z góry dzięki

wyslalam na prv. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...