Skocz do zawartości

[2000-2500] Rower MTB

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam chcialbym w tym tygodniu zakupic rower mtb do jazdy po asfalcie(60%)/zwir(30%)/sciezki(10%)

Rower 2000-2500 zl

Osoboscie podoba mi sie malowanie rowerow CUBE wiec myslalem nad modelami :

2011 CUBE ANALOG 2000 PLN

2012 CUBE ANALOG 2100 PLN

2012 CUBE ANALOG DISC 2500 PLN

2012 CUBE AIM DISC 2100 PLN

2012 CUBE AIM 1800 PLN

Prosze powiedziec ktory z rowerow ma najlepszy sprzet poniewaz w ogole nie mam pojecia. Mozecie rowniez wysylac swoje propozycj.

Myslalem rowniez nad rowerem MTB 29ER sa drozsze ale czy lepsze?

Napisano
2012 CUBE ANALOG DISC 2500 PLN

Ten ma najlepszy osprzęt,w/g mnie.

Myslalem rowniez nad rowerem MTB 29ER sa drozsze ale czy lepsze?

Przede wszystkim są droższe(ramy są drogie).

Porzebujesz takiego?

Jesteś gruby i duży?

Napisano

Ten ma najlepszy osprzęt,w/g mnie.

Przede wszystkim są droższe(ramy są drogie).

Porzebujesz takiego?

Jesteś gruby i duży?

jestem wysoki (185cm+-) ale kola 29' sa wieksze a co za tym idzie zapewne maja wieksza przyczepnosc oraz predkosc

Napisano

przyczepność pewnie tak, prędkość nie koniecznie standardowe koła 29 są przecież cięższe. Ja jeżdżę na kołach 26 i jest mi bardzo wygodnie a jestem trochę wyższy i ważę ponad 100 kg, rower 29 będę rozważał kiedy ceny się ustabilizują i będzie też lepszy rynek wtórny:"D

Napisano

Witaj,

mam podobny dylemat. W zasadzie to przespałem sprawę(nie oszukujmy się że teraz jest bardzo nie korzystnie) jednak rabacik studencki dał mi super oferte CUBE Analog DISC Black 'n' White - jak uda Ci się dobrze wytargować to za 2200 będziesz go miał. NA allegro nie patrz.

Napisano

Witaj,

mam podobny dylemat. W zasadzie to przespałem sprawę(nie oszukujmy się że teraz jest bardzo nie korzystnie) jednak rabacik studencki dał mi super oferte CUBE Analog DISC Black 'n' White - jak uda Ci się dobrze wytargować to za 2200 będziesz go miał. NA allegro nie patrz.

jade wlasnie do niemiec moze tam kupie taniej

Napisano

Fakt, analog jest naprawde super:) mykam nim już 2 dzień. Oferta za 2200 jest naprawde super. Myśle że wysprzedają się bardzo szybko.

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Napisano

Fakt, analog jest naprawde super:) mykam nim już 2 dzień. Oferta za 2200 jest naprawde super. Myśle że wysprzedają się bardzo szybko.

Pozdrawiam

Czesc.Ciekaw jestem jakie masz wrazenia po nastepnych dniach?Sam tez jestem zainteresowany tym modelem.Powiedz jak zachowuje sie przy jezdzie po miescie przy tej grubosci opon? z gory dziekuje za odpowiedz

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Witaj,

rower do jazdy po mieście się raczej nie nadaje jeżeli chodzi o opony, dużę opory toczenia i ciągłe wrażenia jak by opona "kleiła" się do podłoża..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...