drfluck Napisano 27 Kwietnia 2012 Napisano 27 Kwietnia 2012 Witam, moj rower to Cross level a2 2011, posiadam go od miesiąca, jakieś dwa dni temu zacząłem wyczówać pewne "zgrzyty" ze strony korby. Z początku myślałem że to pedały coś nie domagają bo są naprawdę liche, ale po ich wymianie okazało się ze to suport przy wiekszym nacisku delikatnie rusza się w górę i w dół, w ramie (podkreślam że nie korba w suporcie tylko cały suport z korbą rusza się w ramie). Proszę o jakięś opinie, czy sprawa jest do załatwienia przez zwykłe dokręcenie, czy jest bardziej poważna? teraz jestem w pracy i nie mogę isć do serwisu obgadać co jest grane, a strasznie mnie to gryzie i chcę być przygotowany na jutro:) Rower jest na gwarancji, ale kupinony przez neta, na razie z waszą pomocą postaram się sam zaradzić problemowi. A jak się nie uda, to niestety będę musiał go wysłać, co mnie boli bo potrzebuje go na tak bardzo:)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.