Skocz do zawartości

[korba] fsa ck-306 -do jakiej klasy shimano mozna ja porównac?

caliber1987

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. jak w temacie. Słyszałem od kolegi ze FSA to jest dosc solidna firma jednakze nie miał on bladego pojecia o tym modelu. Bede wdzieczny jesli ktos cos o nim wie. pozdro

Gość ANDRIUBIKER
Napisano

Witam. jak w temacie. Słyszałem od kolegi ze FSA to jest dosc solidna firma jednakze nie miał on bladego pojecia o tym modelu. Bede wdzieczny jesli ktos cos o nim wie. pozdro

no FSA czyli Full Speed Ahead to wrecz kultowa firma, ale jak kazdy kto chce zarobic w swiatku rowerowym musi produkowac i tanie i drogie komponenty, ten konkretny model , co mniej wiecej odpowiednik acery i shimano, niewymienne stalowe koronki na aluminiowych korbach... dobra do codziennego i trekkingowego zastosowania, na wyczyn zaciezka.... wiec w zaleznosci co kto potrzebuje smialo mozna zakladac http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=41353

Napisano

spoko. zdaje sobie z tego sprawe. w tym konkretnym przypadku najwazniejsza bedzie wytrzymalosc. 15 km codziennie przez okragly rok... rower do pracy tak wiec bez szalenstw

Gość ANDRIUBIKER
Napisano

spoko. zdaje sobie z tego sprawe. w tym konkretnym przypadku najwazniejsza bedzie wytrzymalosc. 15 km codziennie przez okragly rok... rower do pracy tak wiec bez szalenstw

wiec smialo, zakladaj i smigaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...