Skocz do zawartości

[spodnie] MIMO GIKON spodnie zimowe

gaffel

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

zamierzam kupić spodnie:

MIMO GIKON spodnie zimowe

MIMO GIKON spodnie zimowe, SOFTSHELL, GEL M (2241081318) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Spodnie potrzebuję na chłodniejsze dni (6-12 stopni). Szukałem trochę na allegro i te wydają mi się najciekawsze. Byłem w sklepach rowerowych ale tam za "szmatki" chcą minimum 250 zł .Ochraniają przed wiatrem (to jest dla mnie bardzo ważne). W sumie reszte stroju też mam z firmy MIMO z tego samego sklepu. Spodenki i koszulka bdb, do tego mam dwie bluzy rowerowe- w których i tak jest mi zimno w chłodniejsze dni [przewiewa]. Myślę, że te spodnie bedą odpowiednie. Jeżdżę na MTB po mieście& trasy średnio 40 km.

Co sądzicie o tych spodniach?

Napisano

nadaja sie do +4stopni. Powyzej sie ugogujesz te zdecydowanie lepsze od 6 do 12

Pisze, że temperatura użytkowania do 10 stopni... Po prostu nie chcę się przejechać tak jak na tych bluzach ... Bluza miała być ciepła. Jeżdżę w 2 bluzach+ koszulka a i tak mi przewiewa i zimno ...

Napisano

ROGELLI BANKS - ocieplane spodnie

sorki zapomnialem wkleic linka. Ja tych spodni uzywam wiec pisze jak jest, a Ty zrobisz jak uwazasz

MIMO CANON kurtka rowerowa z SOFTSHELL+THERMO w tej bluzie mozna jezdzic caly rok i nie przewiewa polecam

Tez mialem kilka dylematow co do spodni miedzy innymi te mimo. Nikt nie odpisal czy sa dobre wiec kupilem rogelli banks. Jezdze w nich od 2 tyg i sa w porzadku - nie poce sie.

Napisano

mam spodnie mimo gikon i mozna w nich smigac do 15 stopni. fakt jest dosyc cieplo ale nie ma tragedii zeby sie jakos extremalnie pocic. mysle ze optymalnie spisuja sie przy ok 5-10 stopniach. zwroc tylko uwage na wkladke bo moja jest za bardzo przesunieta do przodu i nie do konca spelnia swoja role i chyba bede musial ja przeszyc

Napisano

mam spodnie mimo gikon i mozna w nich smigac do 15 stopni. fakt jest dosyc cieplo ale nie ma tragedii zeby sie jakos extremalnie pocic. mysle ze optymalnie spisuja sie przy ok 5-10 stopniach. zwroc tylko uwage na wkladke bo moja jest za bardzo przesunieta do przodu i nie do konca spelnia swoja role i chyba bede musial ja przeszyc

Powiedzcie mi, powyżej ilu stopni przerzucacie się na krótkie spodenki?

Napisano

Jak jeździsz 15 km/h w przy 15 stopniach to może i jest dobrze mi osoboscie jest w nich zbyt goraco nawet przy 8 stopnia jak nie jade.. Jak się jeździ utrzymując ok 30km/h to można sie zagotować. Krutkie spodenki można już zakładać przy 15 , ostatnio na maratonie jeden z zawodnikow mial krotkie spodenki przy temp 6-7 stopni. Więc tamat odzieży to sprawa indywidualna. Inaczej w lesie , inaczej w miescie a jeszcze inaczej na szosie;). Pozatym jest napisane ,że to są spodnie zimowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...