Skocz do zawartości

[przerzutka przód] Szukam wersji Etype pod 48 zębów

enduroriderPL

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kochani szukam przerzutki PRZEDNIEJ mocowanej do suportu poprzez blachę czyli E-type, która obsłuży 48 zębów na korbie. Przerzutka jest potrzebna do starego roweru górskiego w rozmiarze ramy 24" :) Rama jest specyficzna i tylko taka przerzutka wchodzi w grę. Bardzo proszę nie drążyć tematu zwykłej przerzutki mocowanej do ramy ok :)

Jeżeli ktoś z Was widział w jakimś sklepie taką przerzutkę to bardzo proszę o informację. Przypominam: MUSI BYĆ POD 48 ZĘBÓW czyli coś takiego jak ten model

http://www.freeridesports.com/mountain/shimano-c-201-front-48t-ts-dp

Nie udało mi się nic wygrzebać w wAw ani w sieci więc liczę na to, że ktoś mi podpowie gdzie to można kupić.

Napisano

A po kiego diabła on ma pisać średnicę obejmy rury podsiodłowej jak chce przerzutkę z mocowaniem pod suport?

Znajomy chciał sprzedawać taką Acerę- mogę zapytać czy nadal jest na zbyciu i jaki to konkretnie model żeby w techdocsach sprawdzić czy obsłuży 48- reflektujesz?

E: Wspomnianą powyżej Alivio ma w swojej ofercie np. cyklotour, e-bmx ma Altusa.

Tu masz Techdocsy akurat Alivio-> http://techdocs.shimano.com/techdocs/blevel.jsp?FOLDER%3C%3Efolder_id=2534374302051829&ASSORTMENT%3C%3East_id=1408474395181679&bmUID=i.VOz7w

Napisano

nemo2009 przerzutka E-type nie jest mocowana do rury więc nie wiem co ma do tego średnica obejmy :) Model alivio, którego ja szukam musi mieć nazwę FD-M-410-E bez tego to zwykła przerzutka mocowana do rury podsiodłowej.

alkor jeżeli ta przerzutka nie jest zarżnięta na śmierć to poproszę o info+foty na priv ;) Właściciel treka się ucieszy bo mamy zgryz z tym komponentem :(

Napisano

Dzięki serdeczne za linki :) Teraz muszę się dogrzebać do wiarygodnego źródła, że przerzutka łyknie 48 zębów i można kupować.

Głupi ja, nie ten tech doc ;P Kompatybilność z 38/48 potwierdzona dla Alivio FD-M410 E

Jeszcze raz serdeczne dzięki :)

Napisano
Model alivio, którego ja szukam musi mieć nazwę FD-M-410-E

Tak masz rację.Unibike sprzedawał też Alivio E-type. Musiałbyś do nich jutro zadzwonić i się konkretnie dopytać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...