Ubotek Napisano 6 Kwietnia 2012 Napisano 6 Kwietnia 2012 Witam wszytkich. Jaką sztyce polecicie do około 200zł. Rozmiar 31,6 x 400mm. Rama carbonowa jesli to ma jakieś znaczenie. Zastosowanie: szeroko pojęte MTB. Siodło: SLR Myślałem na WCS-em z carbonie, ale podobno się luzują, prawda to ? Co powiedziecie na Thomsona ? Oczywiście waga jest ważna, ale nie jest priorytetem, którym jest WYTRZYMAŁOŚĆ. Oczywiście używane sztyce też wchodzą w grę? I jak to jest z łączenie rama carbo + alu sztyca ? Pozdrawiam Ubotek
szeryf1989 Napisano 7 Kwietnia 2012 Napisano 7 Kwietnia 2012 Zamierzam kupić podobny zestaw o jakim wspominałeś: siodełko SLR Gel flow + sztyca Ritchey WCS ale normlana nie carbonowa. Co do tego luzowania to chyba mit, pytałem się wśród znajomych co używają to nie znalazłem negatywnych opinii o tej sztycy, w necie też sporo pozywtynych komentarzy.
Artwro Napisano 7 Kwietnia 2012 Napisano 7 Kwietnia 2012 · Ukryte przez Franio, 7 Kwietnia 2012 - na prośbę autora Ukryte przez Franio, 7 Kwietnia 2012 - na prośbę autora Nie cytujemy w całości postów znajdujących się przed naszymi,oraz nie piszemy carbonowa tylko karbonowa.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.