dzi0bas Napisano 5 Kwietnia 2012 Napisano 5 Kwietnia 2012 Witam, Rozkręciłem manetkę i niżej przedstawiona sprężynka wyskoczyła. Prosiłbym o pomoc w umieszczeniu jej we właściwym miejscu na rysunku (mała końcówka 1, duża 2) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
kpmc Napisano 5 Kwietnia 2012 Napisano 5 Kwietnia 2012 W ząbku oznaczonym 1 zaczepiasz dłuższy koniec sprężyny, w otworze oznaczonym 2 krótszy. Złóż z wyczuciem żeby nie wyskoczyło...i gotowe-dziś walczyłem ze swoimi x5 bo telewizorek przestał chodzić-jak ktoś jest w stanie mi pomóc to wdzięczny będę-manetka mi chodzi ale telewizorek nie-widziałem że ta taśma która tam jest jest dość sfatygowana... :/
dzi0bas Napisano 5 Kwietnia 2012 Autor Napisano 5 Kwietnia 2012 W ząbku oznaczonym 1 zaczepiasz dłuższy koniec sprężyny, w otworze oznaczonym 2 krótszy. Złóż z wyczuciem żeby nie wyskoczyło...i gotowe-dziś walczyłem ze swoimi x5 bo telewizorek przestał chodzić-jak ktoś jest w stanie mi pomóc to wdzięczny będę-manetka mi chodzi ale telewizorek nie-widziałem że ta taśma która tam jest jest dość sfatygowana... :/ Dzieki! Jesli zabki w taśmie sa sfatygowane to chyba nie bedzie chodzic :/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.