NOKIkar Napisano 3 Kwietnia 2012 Napisano 3 Kwietnia 2012 Jakiś czas nie zaglądąłem na forum i poprzedni temat upadł. Ja zdąrzyłem zrobić parę modeli i chciałbym się z wami nimi podzielic, ale i też zobaczyć wasze postępy . Chevrolet Impala w mojej edycji "NLT" 3.8 V6 01' Lista zmian: -nowy lakier motipa fso 114 -usunięcie listew -wygładzenie drzwi i zderzaków -usunięcie seryjnej dokładki przedniego zderzaka -nowa dokładka przedniego zderzaka własnego projektu -wloty w zderzaku/atrapie pomalowane na czarny matt -siatka we wlotach -w lewym wlocie rura dolotu CAI -usunięcie bolców lamp -nowa atrapa przednia własnego projektu -pomalowana pokrywa silnika -dolot CAI w stylu Air boxów CDA -wlepy w silniku, year one, edelbrock itp. -blendy przeciw słoneczne szyb p i t -pomalowane na niebieski mat wnętrze -radio Pioneer DEH-P7000UB + pilot przy lewarku zmiany biegów -znaczek camaro na kierze -uszczelki szyb, obramowanie bocznych w czarnym macie -felgi od camaro z28 + psiknięty nowy chrom -nowe nisko profilowane opony -panel lines -pomalowany na nowo tylny klosz + 3'ci stop -delikatna lotka na klapie bagażnika -wlepy na tylnej szybie -nowe końcówki wydechu + wcięcia w zderzaku -max obniżenie modelu AUDI TT w mojej edycji NLT . Zmiany: -Biały lakier -Brak znaczków -Wygładzony przedni zderzak -Wycięte wloty w przednim zderzaku -IC -Brak bolców przednich lamp -Obrysy w przednich lampach -Uszczelki szyb -Blenda przeciwsłoneczna przedniej szyby -Wnętrze w czarnym macie -Srebrne wstawki we wnętrzu -Dodatkowe wskaźniki monitorujące silnika na desce rozdzielczej -Radio Pioneer deh p6800mp, z pilotem obok ręcznego -Wnęka USDM tylnej rejestracji -Czarna dokładka wydechu -Nowe końcówki wydechu -Felgi BRS MIO 18" z oponami Pirelli P-zero -Tarcze hamulcowe i zaciski Brembo -Stożek -Srebrne orurowanie silnika Camaro Z28 Cabriolet NLT Maisto 1:24 Zmiany: -Czarny połyskujący lakier -Usunięta wnęka w przednim zderzaku -Wycięty wlot w przednim zderzaku -Wygładzenie powierzchni między lampami przednimi -IC we wlocie -Dokładka przedniego zderzaka własnego pomysłu, w kolorze nadwozia -Białe Felgi Custom Shop -Blendnaprzeciwsłoneczna szyby przedniej -Brak klamek -Usunięte bolce lamp -Wnęki lamp wyłożone srebrną folią -Pomarańczowe kierunki przednie -Lampy obrysowe w tylnym zderzaku -Radio Pioneer AVIC-D2 z pilotem -Kremowo-czarne wnętrze -Kremowy mieszek zmiany biegów -Kremowe nakładki na [ ludzie innej orientacji ] -Dwie końcówki wydechu po obu stronach -Kwadratowa Tablica z tyłu -Mała prostokątna tablica na lewej stronie zderzaka przedniego Pontiac Firebird 1967 Welly 1:24 Lista zmian: -czerwony znaczek na przodzie -postarzałe chromy(brak efektu lustra) -znaczki na dywanikach -panel lines ( mój pierwszy w życiu ) -usunięte bolce halogenów przednich -usunięte nadlewki we wlotach zderzaka przedniego -nowe końcówki wydechu z tłumikiem -zabytkowe tablice De Lorean DMC 12 Welly 1:24 Zmiany: -czarne dywaniki z logo DMC -pomalowane na nowo tylne lampy -zamaskowanie bolców tylnych lamp -nowe zabytkowe tablice -nowe przednie kierunkowskazy -nowe obrysówki -głębia wydechu -panel lines -tabliczka dmc na pokrywie zaworów -pomalowanie korków, przewodów itp. w silniku -naklejka dmc na klapie silnika -uszczelki szyb -pomalowany napis w tylnym zderzaku Krytykujcie i pokazujcie swoje rodzynki
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.