Skocz do zawartości

[gripy] Long grip czy mozna skrócic gripy?

Marcin5611

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Mogę tanio kupic dlugie gripy ale nie wyobrazam sobie z nimi jazdy i mam teraz pytanie czy mozna jakos skrocic chwyty?? Moze ktos robil cos takiego?:D

Napisano

Sory w sumie zle to ujołem:( nie chodzi mi o chwyty kierownicy a o rączke gripu Dlugie maja 80mm a czy mozna jes skrocic na te 40mm czyli tyle ile maja krotkie...

Napisano

W sumie to wszystko się da :wink: nie ma w tamtej dalszej części mechanizmu, więc nie widze problemu - piłka w dłoń i jazda :mrgreen: potem tylko papierem ściernym i powinno być OK

Napisano

Długich gripów nie można ciąć, bo mają także mechanizm na drugim końcu(mechanizm, nie mechanizm, ale coś tam siedzi no ;) ), mogłoby to spowodować że ich praca stała by się cieższa itd :)

Napisano

A moze jednak ktos probowal?:) ew. ktos wie jak wyglada budowa gripow z dlugim chwytem? tzn czy jest od polowy chwytu jakis mechanizm(co kolwiek co wplywa na dzialanie) czy nic nie ma...??

Napisano

Jest na drugiej połowie też, takie coś, po czym jezdzi ten chwyt :unsure: Taką budowę przynajmniej miały 7.0 HalfPipe :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...