MokryxD Napisano 26 Marca 2012 Napisano 26 Marca 2012 Witam. Te hamulce można porównać? Jeśli tak, to które górą(modulacja, siła, niezawodność) Z góry dziękuję Pozdrawiam MokryxD
Nastar Napisano 25 Czerwca 2012 Napisano 25 Czerwca 2012 I na czym stanęło ? Mam te Helixy ale nie podpowiem bo innych nie testowałem. Za bardzo to z nich zadowolony nie jestem ale nie wiem czy to nie wina niedoświadczonego użytkownika ;-) Klocki strasznie mi piszczą, dość słabo toto hamuje... Odtłuszczałem kilkukrotnie zarówno tarcze jak i klocki ale pomagało na 1-2 dni. Chcę teraz wymienić klocki, odtłuścić tarcze i sprawdzić jeszcze raz. Jeśli to nie pomoże to wtedy zacznę się rozglądać za innymi hamulcami. Jakie klocki byście doradzili tak przy okazji ? Nawet nie wiem co tam za cuda mam ale chyba jakieś no name i raczej organiczne. Może coś półmetalicznego spróbować ?
Nevermore Napisano 26 Czerwca 2012 Napisano 26 Czerwca 2012 Jak słabo hamują to bierz od razu metaliki
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.