D4W1D Napisano 25 Marca 2012 Napisano 25 Marca 2012 Witam! Jestem posiadaczem amortyzatora suntor duro 130mm. Chciałbym wymienić olej na mniej gęsty, ponieważ nie jestem zadowolony z jego pracy (jest za twardy). Wiem, że można poddać ten amortyzator "tuningowi", ale wolę najpierw spróbować wymienić olej. Nie mogłem znaleźć jaki olej jest od nowości i jaką on ma gęstość. Prosiłbym o polecenie jakiegoś oleju i o instrukcje jakie proporcje wlewać. Z góry dziękuję za każdą odpowiedź! Pozdrawiam.
jakubj01 Napisano 25 Marca 2012 Napisano 25 Marca 2012 standardowy olej Duro to 7W osobiście polecam olej Bel-Ray (50zł za 1litr) odkręć korki wylej olej z jednej lagi przeczyść bebechy wlej tyle samo oleju ile się wylało z lagi zakręć korki
D4W1D Napisano 25 Marca 2012 Autor Napisano 25 Marca 2012 standardowy olej Duro to 7W osobiście polecam olej Bel-Ray (50zł za 1litr) odkręć korki wylej olej z jednej lagi przeczyść bebechy wlej tyle samo oleju ile się wylało z lagi zakręć korki Dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.