Kovalsky Napisano 18 Marca 2012 Napisano 18 Marca 2012 Mam od niedawna wyżej wymienionego Krossa, przejechałem nim już trochę kilometrów i zaczynam odczuwać lekki dyskomfort - delikatnie mówiąc - w tylnych okolicach. Nie jestem pewien czy to wina oryginalnego siodełka, czy ustawienia. Ktoś z was miał może podobny problem? Nie wiem czy jest sens bawić się w ustawianie czy od razu wymienić.
nemo2009 Napisano 20 Marca 2012 Napisano 20 Marca 2012 Nie wiem czy jest sens bawić się w ustawianie czy od razu wymienić. Jest śruba regulująca położenie siodła?Jest,to trzeba najpierw regulować,każdy człowiek jest inny i inne ma potrzeby.
Kovalsky Napisano 20 Marca 2012 Autor Napisano 20 Marca 2012 Śruba jest, ale problem w tym, że nieważne czym i jak mocno bym nie dokręcał, po pewnym czasie (dość szybko) siodełko się cofa i tak w kółko Macieju...
karbeti Napisano 20 Marca 2012 Napisano 20 Marca 2012 Nie "nieważne czym" tylko kluczem na jaki jest śruba. Jak dobrze dokręcisz to nie może się cofać.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.