Michu909 Napisano 17 Marca 2012 Napisano 17 Marca 2012 Witam. Dzisiaj zmnienilem opony i mam pewien problem. Tylnia opona w jednym miejscu lekko "skacze" kiedy zakrece kołem , za to przednia w jednym miejscu odbija troche na bok. Czy można coś zrobić zeby to wyrównać?? (felgi mam proste) Dzieki i pozdrawiam.
kamil199044 Napisano 17 Marca 2012 Napisano 17 Marca 2012 Czy można coś zrobić zeby to wyrównać?? dobre pytanie sam mam dzis ten problem z oponami shwalbe blizard drut
podhalan Napisano 17 Marca 2012 Napisano 17 Marca 2012 Ja tak miałem na Schwalbe Tyrago po zmianie dętki. Wiecie co było powodem w moim przypadku? Źle założona dętka.
nieborak Napisano 18 Marca 2012 Napisano 18 Marca 2012 Po prostu opony nierówno weszły w ranty. Spuść powietrze, ułóż jeszcze raz i dopompuj kompresorem do jakichś 4 atm., powinny same wskoczyć.
kamil199044 Napisano 18 Marca 2012 Napisano 18 Marca 2012 próbowalem juz wszystkiego nic to nie dalo. nawet plyn do naczyc z woda nie pomógl. pompowanie na max tez nie. kilka razy czyscilem ranty obreczy i nic. jestem zalamany dodam ze to rower szosowy wiec dokladne ulozenie przeklada sie na komfort jazdy w znaczny sposob zrobilem jakies 10 km na polowie cisnienia i dalej nic nie pomoglo
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.