Skocz do zawartości

[Sklep] W jakim kupić rower CUBE

Endriu888

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Wybieram się do ski-team na przymiarkę do Poznania a gdzie polecacie kupić rower CUBE tzn. gdzie mogę liczyć na w miarę sensowny rabat?Interesują mnie modele LTD, LTD PRO bądź LTD RACE 2012 ale to z znacznym rabatem.

Pozdro i dzięki za pomoc

• Mod Team
Napisano

Ciężko Ci będzie otrzymać duży rabat, jeśli nie jesteś nigdzie stałym klientem i zakupy robisz po raz pierwszy.

Napisano

Niestety dokładnie tak jak mówisz po raz pierwszy....Dodam, że gotówką będę płacił ale pewnioe to nic nie zmienia...I nie mam kart kredytowych...sklep sport-profit proponuje 10% rabatu

Napisano

A co ma lepszego ???? piasty XT zamiast Sunringle , uwazam że sunringle lepsze maszynówki;) Przerzutka przednia XT zamiast SLX 30 zł różnicy rewelacja. A hamulce Shimano BR-M505 też chowają się przy FORMULA RX , Więć powiedz mi gdzie tu lepszy osprzęt??? A proponiego to powoli wymieniam calosc , korba Shimano FC-M552 nie posiada systemu hallowtech2 jeżeli lubisz ostrą i szybką jazde to osprzet jest na minus trzeba zmienić korbę jak najszybciej , manetki SLX też szału nie robią ja zmieniłem i jestem bardzo zadowoly oczywiscie XTR 980. Natomiast z amora FOX jestem zadowolony sprawuję sie należycie ma na chwile obecną 2000 km przebiegu po dwoch miesiącach , a servisant w sklepie powiedział że po 3000 km trzeba zajrzeć do niego . A co ważne w sport profit mozesz zrobić tak ,że osprzet z roweru oddasz wymienisz na lepszy i dopłacisz różnice. Musisz zadzwonić i zapytać.

Napisano

Wiesz pewnie tylko dlatego że to cube i może ma fajniejsze malowanie tyle wnioskuję z postów skoro nawijacie co jest lepsze a co gorsze i że ciężko o rabat bo nowy sezon się zaczyna kolo dalej swoje:)

Napisano

Dokładnie idzie sezon to wiadomo że sprzedaż wzrośnie , jak ja kupowalem swoj rower 2 stycznia to w sklepie pusto a jak bylem ostatnio to nie bylo sie gdzie ruszyc , i kazdy kto był chcial kupic nowy rower.

Napisano

Nie znam tego sklepu , sport profit jest u mnie w miescie i dlatego znam...;) jak masz okacje z wiekszym rabetem to kupuj nie zastanawiaj się , lepiej w tym czasie nabijac kilometry.

Napisano

A powiedz mi ja jestem zielony w temacie regulacjii amora jego konserwacji itp to takie skomplikowane itp?Robiłeś w tym sportprofit serwis FOX-a?Ile to kosztuje tak naprawdę łatwo go ustawić ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...