lukas22 Napisano 2 Marca 2012 Napisano 2 Marca 2012 Cześć, szukam jakiegoś towarzysza/towarzyszy do wyprawy z Rybnika (śląsk okolice Żor, Wodzisławia, Gliwic) do Władysławowa - chciał bym tam jechać nie dłużej niż 6 dni, może ktoś by się wybrał? Mam 20 lat.
man222 Napisano 4 Marca 2012 Napisano 4 Marca 2012 Cześć, szukam jakiegoś towarzysza/towarzyszy do wyprawy z Rybnika (śląsk okolice Żor, Wodzisławia, Gliwic) do Władysławowa - chciał bym tam jechać nie dłużej niż 6 dni, może ktoś by się wybrał? Mam 20 lat. Witaj w tym roku myśle początek lipca.. lub troszke później zależy od pogody jadę zamierzam z Rudy Śląskiej. tylko że chce jechać tak w granicach 20km/h żeby zrobić trochę fotek i troche pozwiedzaćale tez zamierzam w 6 dni tam zajechać.
leeo Napisano 5 Marca 2012 Napisano 5 Marca 2012 Witam podaj w jakim terminie masz zamiar jechać czy trasa masz zaplanowana mógbym się przejechać jestem z radlina
Karolaaa Napisano 10 Marca 2012 Napisano 10 Marca 2012 a przejeżdżacie może przez okolice Bydgoszczy?
man222 Napisano 15 Marca 2012 Napisano 15 Marca 2012 a przejeżdżacie może przez okolice Bydgoszczy? Tak wg. mnie trasa przebiegała by w okolicach Torunia, nawet myślałbym o noclegu w Toruniu, bo to za######iste miasto nocą. Kilka fotek bym se porobił :D
gozdi89 Napisano 9 Kwietnia 2012 Napisano 9 Kwietnia 2012 Cześć, szukam jakiegoś towarzysza/towarzyszy do wyprawy z Rybnika (śląsk okolice Żor, Wodzisławia, Gliwic) do Władysławowa - chciał bym tam jechać nie dłużej niż 6 dni, może ktoś by się wybrał? Mam 20 lat. Cześć Widzę że nie tylko ja planuję Władysławowo. My z CYKLOZY (klub rowerowy PTTK z Sosnowca) planujemy trasę wakacyjną właśnie tam w terminie 28.07-12(13).08.2012 trasa w obie strony na bikach, noclegi w pensjonatach itp. dziennie ok 100km by coś po drodze pozwiedzać a mamy w programie Gniezno Biskupin Bydgoszcz i Bory tucholskie. Nad Morzem punkt kulminacyjny to Rozewie i najdalej wysunięty punkt na północ w Polsce. We Władysławowie jakies 3 dni posiedzieć zregenerować siły i powrót przez Malbork, Toruń, i Łódź. Na ten moment jest nas czterech. Można by się dogadać i większą ekipą się wybrać. Trasa interwałowa trochę terenu trochę asfaltu.
lukas22 Napisano 9 Kwietnia 2012 Autor Napisano 9 Kwietnia 2012 Ja chcę tam jak najszybciej dojechać 1 noc i do domu;] Moja pierwotna trasa zakłada że przejedziemy przez Konin, a później na Bydgoszcz. Jak na razie jestem dalej wyjazdu niż bliżej;] chorowałem ostatnio i z kondycją u mnie jest bardzo ciężko mam spore zaległości;(
man222 Napisano 9 Kwietnia 2012 Napisano 9 Kwietnia 2012 Cześć Widzę że nie tylko ja planuję Władysławowo. My z CYKLOZY (klub rowerowy PTTK z Sosnowca) planujemy trasę wakacyjną właśnie tam w terminie 28.07-12(13).08.2012 trasa w obie strony na bikach, noclegi w pensjonatach itp. dziennie ok 100km by coś po drodze pozwiedzać a mamy w programie Gniezno Biskupin Bydgoszcz i Bory tucholskie. Nad Morzem punkt kulminacyjny to Rozewie i najdalej wysunięty punkt na północ w Polsce. We Władysławowie jakies 3 dni posiedzieć zregenerować siły i powrót przez Malbork, Toruń, i Łódź. Na ten moment jest nas czterech. Można by się dogadać i większą ekipą się wybrać. Trasa interwałowa trochę terenu trochę asfaltu. jakie rowery? jaka średnia prędkość? Bo może sie przyłącze
gozdi89 Napisano 9 Kwietnia 2012 Napisano 9 Kwietnia 2012 jakie rowery? jaka średnia prędkość? Bo może sie przyłącze Co do rowerów górale, żadne szosy stąd trasa interwałowa, średnia prędkość z sakwami to obstawiamy tak za cały dzień ok 15 km/h jak coś to możemy się dogadać nad szczegółami. W tą sobotę organizuję klubowe rozpoczęcie sezonu na Dorotce http://www.bikestats.pl/wydarzenia/II-Wiosenny-Zlot-Rowerowy-Dorotka-2012_1310.html tam mnie możesz znaleźć zapraszam albo poprzez kontakt do mnie cykloza.sosnowiec@gmail.com lub marcingozdek.89@interia.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.