Karol Napisano 27 Lutego 2006 Napisano 27 Lutego 2006 Pewnie nikt o nich nic nie wie, bo są nowością, ale czego można od nich oczekiwać? http://www.velo.com.pl/accent/www_acc_rims/accrims_02.htm Po prostu potrzebuje w miare tanie kółko przednie na jeden sezon /kilka maratonów i XC/
Robert Napisano 27 Lutego 2006 Napisano 27 Lutego 2006 Raczej niewiele osób miało z tymi obrączami styczność, ale to co pisze producent zachęca nie wiem ktoś musi być królikiem dośwadczalnym i przetestować opony
ralf Napisano 27 Lutego 2006 Napisano 27 Lutego 2006 Katsumotoktoś musi być królikiem dośwadczalnym i przetestować opony smile.gif chyba sie przejezyczyłes z tymi oponami. A ciekawa ta obrecz, lekka nawet, tylko w tej cenie jest sprawdzona ACE 18
tomgag Napisano 27 Lutego 2006 Napisano 27 Lutego 2006 osobiście bym dorzucił pare złotych i kupił Mavica XM117 albo uderzył w Ace 18 - mam jedną i drugą. Na Ace'ach zrobiłem z 12kkm i nadal żyją!!! .
Robert Napisano 3 Marca 2006 Napisano 3 Marca 2006 Ralf fakt Ja składam niedługo nowe koła i zdecydowałem się na AlexRimsy Ace 18
SKARAMANGA Napisano 22 Maja 2006 Napisano 22 Maja 2006 Kupiłem pathfaindera, jak będzie kiepski to pójdzie na przód. Póki co te 3 komory i oczkowanie oraz obrabianie CNC robią pozytywne wrażenie tak samo jak waga o 20 gr większa niż pisze producent...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.