Skocz do zawartości

[2500zł]Jaki kupić rower szosowy?

nietoperass

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Słaby budżet jak na szosę to i rower nie za specjalny. Może Merida Road 880 albo JAMIS Ventura Sport spełnią Twoje wymagania ?

Jeśli chce się kupić nowy sprzęt to nie będzie rewelacyjny, ale tu zgodzę się z Moloch89, bo używany sprzęt może być już dobry. Rada, trzeba szukać i się nie poddawać.

Napisano

A ja ci powiem, dołóż troszkę i kup sobie Kellysa ARC 1.0 2012 i będziesz bardzo zadowolony, jak tak zrobiłem.

Napisano

Merida jest z Tajwanu więc trochę mnie odstrasza ale może się mylę, za to Kellys jest produkowany na Słowacji więc co to by nie było to według mnie lepiej niż tam.

Napisano

Już się prawie zdecydowałem na Kellys ARC 1,9 2008. Tylko to jest M czyli jakieś 53 cm, ja potrzebuje ok 52 a chcę na tym rowerze pojeździć ze 2-3 lata. Myślę że urosnę jeszcze z 7-10 cm. Czy da się mu jakoś w przyszłości podnieś troszkę kierownicę?? Czy lepiej kupić jakiś inny rower o rozmiarze L???

Napisano

Myślę, że śmiało możesz brać L. Jeśli będzie trochę za duży to zawsze możesz wymienić mostek na krótszy

Napisano

Podaj kolego dokładny swój wzrost, to ci powiem czy M czy L bo sam kupowałem bardzo nie dawno i też wybierałem i wybrałem dla siebie M. Rozmiar M: 175cm-184cm.

Napisano

Rozmiar dla ciebie to: M, zakładając że będziesz miał więcej w przyszłości, a co do roweru jak nie chcesz dać więcej niż 2500zł to bież tego...pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...