Wojtuś Napisano 11 Lutego 2012 Napisano 11 Lutego 2012 Witajcie, część z was mnie może kojaży z postów w dziale sprzedam Dość niecodziennie chciał bym wam pokazać rower który buduję dla mojej dziewczyny. Prace trwają Na dzień dzisiejszy wygląda to tak: Rama: Author Traction ASL Koła: DT X1800 Amortyzator: Reba Race Korba: XT FC-M770 Przerzutka przód: X.7 ( waga mnie zaskoczyła 143 g ) Przerzutka tył : X.7 na 10 Manetki: X.9 na 10 Hamulce: avid elixir 3 Mostek: Ritchey WCS Kierownica: Ritchey WCS carbon pedały: PD-M520 kaseta: PG-1070 ( jestem z niej dumny jest naprawdę piękna ) opony: Maxxis Flyweight przód, tył prototyp maxxisa nie znam nazwy :/ Shot at 2012-02-11 Shot at 2012-02-11 Shot at 2012-02-11 sory za słabe fotki Jak widzicie brakuje jeszcze siodła i sztycy z konkretów Jaką sztyce byście tu zapodali ;>? Bo siodło już w sumie mam zaklepane! Co myślicie o tym sprzęcie ?
rmn1 Napisano 12 Lutego 2012 Napisano 12 Lutego 2012 Ja myśle tak: + ewidentnie damska rama czyli pewnie się podoba dziewczynie:) + komponenty dla mnie bardzo wysokiej klasy - co na kierownicy WCS Carbon, koło manetek x-9 robią Elixiry 3?
Wojtuś Napisano 12 Lutego 2012 Autor Napisano 12 Lutego 2012 Ja myśle tak: + ewidentnie damska rama czyli pewnie się podoba dziewczynie:) + komponenty dla mnie bardzo wysokiej klasy - co na kierownicy WCS Carbon, koło manetek x-9 robią Elixiry 3? Tak sie złożyło, miały być manetki x.7 ale wpadły x.9 więc nie marudzilem A co do hamulców to poprostu takie dostałem w bardzo dobrej cenie z matchmakerami co dość estetycznie wyglada więc sie nie zastanawiałem. Rower bedzie służył do jazdy latem na przejażdżki, czasem może trasa jakiegoś mini maratonu Mam określony budżet bo inaczej bym może cos innego założył ale myśle ze te hamulce dadzą radę na 50 kg Kobietki Jeszcze tylko jakaś Sztyca :|
rmn1 Napisano 12 Lutego 2012 Napisano 12 Lutego 2012 No to przecież sztyca to nie problem, pełno jest lekkich i ładnych...chociaż by Boplight czy Smica, no chyba że WCS, Syntace czy Thomson;)
Wojtuś Napisano 12 Lutego 2012 Autor Napisano 12 Lutego 2012 Chyba fajnie było by cos białego dać. Ale juz budżetowego bardziej bo fundusze sie kończą. Siodło bedzie biało czarny fizik. Więc Sztyca biała chyba była by ok. Z tym ze fajnie było by zapodac wcsa do kompletu ;/ Mam tez wagi wszystkich Czesci jak by ktoś był czymś zainteresowany € Mam nadzieje ze wyjdzie całość do 12 kg
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.