kamasiema1 Napisano 8 Lutego 2012 Napisano 8 Lutego 2012 Witam mam problem ponieważ nie wiem jakie mam kupić stery do swojego roweru. Główka ma rozmiar 1 1/8 cala i są to stery zewnętrzne . Mam ramę author a.m a-gang 4mm roz. 14 http://www.katalogrowerowy.pl/a/ramy/sztywne/15148-a-gang-a-m- . Jak byście mogli to wrzucajcie stery do kupna mam zamiar używać ich w fr . Wielkie dzięki za odp
zeflo Napisano 8 Lutego 2012 Napisano 8 Lutego 2012 A jaki budżet ? Octane One WARP 1 Bardzo mocne! DH FR MTB 4X Wys.0 (2089045020) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - 59zł razem z wysyłką wydaję się rozsądną propozycją Jeśli do wydania więcej to polecam coś na łożyskach maszynowych. Stery DARTMOOR MOLOKO 1-1/8" łożyska masz. (2106625225) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - łożyska maszynowe + fajny kolorek
kamasiema1 Napisano 8 Lutego 2012 Autor Napisano 8 Lutego 2012 do 100 ale te moloko będą na 100% pasować bo dzisiaj rozebrałem swoje i nie są aż w tak złym stanie tylko że to są kulkowe . tylko nie za bardzo wiem je trzeba wbić w ramę chyba sorry jak się mylę ale to mój 1 raz gdy robię przód . Masz może swoją opinie o tych moloko?? do 100 ale te moloko będą na 100% pasować bo dzisiaj rozebrałem swoje i nie są aż w tak złym stanie tylko że to są kulkowe . tylko nie za bardzo wiem je trzeba wbić w ramę chyba sorry jak się mylę ale to mój 1 raz gdy robię przód . Masz może swoją opinie o tych moloko??
zeflo Napisano 8 Lutego 2012 Napisano 8 Lutego 2012 Jeśli nie są w złym stanie to wyczyść , daj nowy smar i złóż Tak , stery (a dokładniej miski sterów) wbijasz w ramę. Osobiście nie jeździłem na tych Moloko , ale będziesz zadowolony.
kamasiema1 Napisano 8 Lutego 2012 Autor Napisano 8 Lutego 2012 Wielkie thx ale zostane przy swoich sterach bo robie cały przód a jakiegoś amorka muszę wyrwać dobrego do fr mój budrzet to 700-800 zł może masz coś na oku
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.