numerouno Napisano 3 Lutego 2012 Napisano 3 Lutego 2012 Moja matka powiedziała jakiś czas temu cytuje masz 300zl złóż bratu rower. Postanowiłem sprostać wyzwaniu. Poskładam coś z gratów które mi zostały z poprzedniego projektu. Elementy których nie mam chciałbym zakupić po taniości, bądź poczekam jak w moim rowerze będę robił zmiany. Mam nadzieje że podpowiecie jak podpicować rowerek rama jak na swoje lata trzyma się dobrze i wizualnie i w kwestii działania. pewnie dlatego kupiłem po latach ramę egoist. Brake: (Front): (Hamulec Przedni) – brak Brake: (Rear): (Hamulec tylny) – deore Cables: (Pancerze i Linki) - najtańsze Cassette: (Kaseta) – Shimano hg50 Chain: (Lancuch) - Shimano hg50 Crankset: (Korby) – Shimano alivio Derlr. (Front): (Przerzutka przednia) - brak Derlr. (Rear): (Przerzutka tylna) - Shimano alivio Fork: (Widelec) – sztywny stal Frame: (Rama) – author traction 19 `` około 1999r Grips: (Gripy) – guma Handlebar: (Kierownica) – boplight 31.8 580mm Pedals: (Pedaly) – wyjęte z 30 –letniej kolarki (tuningowane) Seat: (Siodlo) – Author (producent selle san marco) Seatpost: (Sztyca) – alu, no name Seatpost Clamp: (Zacisk Sztycy) – accent Shifters: (Manetki) - brak Skewers: (Zaciski kol) – dartmoor/sram Stem: (Mostek) - boplight Headset: (Stery) – ritchey Top-cap: (Top-cap) - fsa Tire (Front): (Opona Przednia) – continntal race king 2.0 Tire (Rear): (Opona Tylna) - continntal race king 2.0 Tubes: (Detki) – decathlon Wheel Front: (Kolo Przednie): -Hub: (Piasta) - dartmoor -Rim: (Obrecz) – mavic 317 -Spokes: (Szprychy) - dt -Nipples: (Nyple) – dt Wheel Rear: (Kolo Tylne): -Hub: (Piasta) – sram 9000 -Rim: (Obrecz) – rigida zac 2000 -Spokes: (Szprychy) – dt? -Nipples: (Nyple) – dt? zdjęcia wkrótce czyli rano
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.