Adaasko Napisano 31 Stycznia 2012 Napisano 31 Stycznia 2012 A tu pochwale się moim pojazdem bojowym Rama: NS Decade Prototype 2k12 Widel: NS Fundamental 2k9 Stery: Accent Aeroplane Mostek: NS quark pro 25,4 Kiera: NS district 730mm Sztyca: Złoty pivotal Siodło: Macneil Capital Obejma: syfiara Kaseta: driver 10t Koło P Obręcz: Sun MTX29 Piasta: NS Rotary 10m Szprychy: DT champ Opona: Geax Tatto Kevlar Koło T Obręcz: Sun MTX 33 Piasta: NS Rotary 10mm Szprychy: DT champ Opona: Geax Tatto Kevlar Korba: WTP Royal V2 + 22t Stolen Hamulce: sztuka Avida BB7 + tarcza alligator + klamka Odyssey minilever Pedały: NS Aerial PRO + złotykorekodcrankbrotersówMOD
supersam Napisano 31 Stycznia 2012 Napisano 31 Stycznia 2012 Muszę przyznać że ns bike ma coraz ciekawsze kolory komponentów. Rower ładnie wygląda A jak tam jazda ze sztywnym? Chodzi mi o lądowania na asfalcie.
Adaasko Napisano 31 Stycznia 2012 Autor Napisano 31 Stycznia 2012 bez problemu jesli chodzi o lądowania, niektorzy lapią sie za głowę ALU i SZTYWNIAK? ale jednak w praktyce dalo to radę, jest fajna aluminiowa szytywnośc, ale nie łamie stawów, geometria znana ze stalowej Majesty Dirt - wczesniej mialem starsze Majesty - i jezdzi się baardzo podobnie.
supersam Napisano 31 Stycznia 2012 Napisano 31 Stycznia 2012 Właśnie coś tak myślałem że to alu rama, jeżeli jest przystosowana do sztywniaka to spoko. Jednak i tak trwałość co do stalowej będzie mniejsza i w mieście przy różnych lądowaniach udanych czy nie jakoś alu ze sztywniakiem mnie nie przekonuje.
ALTARE Napisano 3 Lutego 2012 Napisano 3 Lutego 2012 przemyślany i efektowny, a z tego co piszesz efektywny... Gratulacje!
Adaasko Napisano 4 Lutego 2012 Autor Napisano 4 Lutego 2012 a dziekuje dziekuje jest naprawde efektywny - sam mialem obawy, ale zlozylem kobze - i odrazu na jape wlecial uśmiech w tonie "stary dobry enes"
Wloczykij89 Napisano 14 Marca 2012 Napisano 14 Marca 2012 Jaka waga roweru i samej ramy?? Kiedy będzie w sprzedaży??
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.