Dunczyk Napisano 30 Stycznia 2012 Napisano 30 Stycznia 2012 Witam Wszystkich, Szukam windstopera na kolana, takiego do używania wiosną,latem i wczesną jesienią. Za zadanie miałby nie tyle zachować ciepłotę ile chronić przed wiatrem.Może ktoś widział/spotkał... Coś jak te. Pzdr.
Peterp079 Napisano 30 Stycznia 2012 Napisano 30 Stycznia 2012 Wystarczylo by wpisac w wyszukiwarke nakolanniki i Ci wyskoczy co najmniej kilka tematow z tym czego szukasz.... Lenistwo czy cos innego?? Endura FS260 Kellys Isowind Ale ja jak bym byl moderatorem to bym ten temat i tak zamknął od ręki i odesłał do regulaminu forum lub szukajki.
Dunczyk Napisano 31 Stycznia 2012 Autor Napisano 31 Stycznia 2012 Wystarczylo by wpisac w wyszukiwarke nakolanniki i Ci wyskoczy co najmniej kilka tematow z tym czego szukasz.... Lenistwo czy cos innego?? Endura FS260 Kellys Isowind Ale ja jak bym byl moderatorem to bym ten temat i tak zamknął od ręki i odesłał do regulaminu forum lub szukajki. Nie szukam ocieplaczy - czytaj człowiecze ze zrozumieniem.
Peterp079 Napisano 31 Stycznia 2012 Napisano 31 Stycznia 2012 Aha... A to są wg. Ciebie ocieplacze??? A te z Twojego linku (nazwa poniżej) to nie są??? To życzę powodzenia w szukaniu ... I czytaniu ze zrozumieniem Northwave Knee Warmer Lycra Spring/Summer
Dunczyk Napisano 31 Stycznia 2012 Autor Napisano 31 Stycznia 2012 ... y Czytanie – jedna z umiejętności nabywanych przez człowieka w procesie edukacji, która umożliwia odbiór informacji przekazywanych za pomocą języka pisanego. Współcześnie wciąż jedną z podstawowych form komunikowania się jest mowa pisana, dlatego czytanie jest jedną z najważniejszych umiejętności każdego człowieka.
Peterp079 Napisano 31 Stycznia 2012 Napisano 31 Stycznia 2012 Brawo !!! Wikipedia rulezz A teraz zastosuj to do siebie
rzepkok Napisano 31 Stycznia 2012 Napisano 31 Stycznia 2012 szukasz to masz i to bez zbędnych dyskusji - mam, używam i polecam: Nakolanniki Stratos - 935 04 : BCM pozdrawiam
gjt Napisano 31 Stycznia 2012 Napisano 31 Stycznia 2012 Witaj, Sam bardzo długo przerabiałem ten temat...aż w końcu zrobiło się zimniej i zdecydowałem się na nieco więcej niż windstopper na kolanach: http://sklep.sportte...LESONY%20MĘSKIE Bardzo cienki, lekki i mocno rozciągliwy materiał gore`a od połowy łydki do pachwiny z osłoną na wrażliwe części ciała . Testowany w warunkach od +5 st. do -2 st. C. z krótkimi spodenkami rowerowymi...i było dość znośnie, aczkolwiek w cenie katalogowej raczej bym się nie zdecydował...(sam kupiłem za połowę tego co teraz jest z wyprzedaży...może wkrótce będzie kolejna...). Stosuję je również podczas zimowych wypadów w góry i tam spisują się świetnie. Pozdrawiam
Peterp079 Napisano 31 Stycznia 2012 Napisano 31 Stycznia 2012 Spoko ale to tylko do zimowego zastosowania sie nadaje. Wczesną jesienia, normalna wiosną i latem to bym się w czymś takim ugotował a jajka to pozacierane na maxa
gjt Napisano 31 Stycznia 2012 Napisano 31 Stycznia 2012 Do zimowego raczej nie, nie jest, aż tak ciepłe. Myślę, że bardziej właśnie na wiosnę i jesień, ale to zależy jeszcze od tego kto gdzie jeździ i od własnego komfortu cieplnego. Ja mieszkam akurat w rejonie górskim i zaczynam doceniać odzież nieprzewiewną, zwłaszcza na zjazdach. Mam też koszulkę tego typu, tylko bez "extreme" i w zeszłym roku jeździłem w niej przy temperaturze ok. 20 st. C. i byłem z niej bardzo zadowolony. Pomimo tego, że jest cała czarna nie było mi w niej jakoś specjalnie gorąco. Doskonale odprowadza wilgoć i jest przewiewna (przynajmniej w tych miejscach, gdzie nie ma windstopper`a ).
Dunczyk Napisano 1 Lutego 2012 Autor Napisano 1 Lutego 2012 witam wszystkich i dzieki za opinie. Znalazlem jeszcze cos takiego. W sumie to zwykła lycra też bys sie nadawała.
rzepkok Napisano 1 Lutego 2012 Napisano 1 Lutego 2012 witam wszystkich i dzieki za opinie. Znalazlem jeszcze cos takiego. W sumie to zwykła lycra też bys sie nadawała. tak jak piszesz - to zwykła lycra więc jedynie dodatkowa warstwa ale w pełni przewiewna i odczujesz to przy każdym chłodniejszym powiewie albo większej prędkości
Niedzwiedz1 Napisano 1 Lutego 2012 Napisano 1 Lutego 2012 Jeśli zwykła lycra, to w kraju znajdziesz inne modele w takiej samej cenie tylko zamiast funtów będą zł A na lato lycra w zupełności wystarczy, w windstoperze się ugotujesz.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.