covert Napisano 27 Stycznia 2012 Napisano 27 Stycznia 2012 Witam, pokazałem mój "normalny" rower", wypada więc pokazać i ten do specjalnych zadań. Nietrudno odkryć przeznaczenie - w wersji z 2010 roku już po zmianach geometrii wg zaleceń Sama Hilla. Rama: Specialized Demo 8 2010 Damper: BOS Stoy Widelec: Marzocchi 888 RC3 Kierownica: Answer PRO taper DH 780 Gripy: Lizard Skin Peaty Lock On Mostek: Answer Rove Manetki: Shimano SAINT Korba: E-13 DH Napinacz: E-13 SRS Pedały: VT będzie Straitline De Facto Suport: E-13 DH Kaseta: SRAM 970 DH Łańcuch: SRAM 970 Przerzutka tył: Shimano SLX, później SAINT Hamulec przód/tył: Shimano Saint Sztyca: THOMSON Elite Siodło: Specialized Piasty: Hope EVO II Obręcze: Mavic 729 Opony: Specialized Clutch DH / Maxxis Swampthing / Maxxis Wetscream Dla efektu wizualnego rower dostanie nowy lakier na goleniach dolnych amortyzatora (kolor biały), byćmoże białe przewody jak będę zmieniał przerzutkę/robił serwis hamulców i właściwie tyle. To już wersja ostateczna. Jeszcze przy wymianie tulejek montażowych dampera wstawię tutaj takie z offsetem, co wypłaszczy jeszcze kąt główki o dodatkowe 0,75stopnia i obniży suport o kilka milimetrów Chodzi jak to demo - klei się do podłoża jak posmarowany smołą a jednocześnie łyka przeszkody jak kozica
Mod Team durnykot Napisano 27 Stycznia 2012 Mod Team Napisano 27 Stycznia 2012 W porównaniu do Twojego "normalnego "roweru ten jest, hm..... , jakby to napisać,coby nie urazić..... , jest BIAŁY, a przez to ,że BIAŁY, jest brzydki, bo BIAŁY. I jest brudny. Widać,że brudny, bo BIAŁY. Twój "normalny" nie jest brudny, bo nie widać,że brudny, bo czarny. wypada więc pokazać i ten do specjalnych zadań. Zakupy w markecie?
covert Napisano 27 Stycznia 2012 Autor Napisano 27 Stycznia 2012 ma być brudny i ma być brzydki ma po prostu zapier..lać w dół jak opętany co czyni rewelacyjnie. Do sklepu po bułki będę nim jeździł jak kupię dzwonek, odblaski i bagażnik.
Mod Team durnykot Napisano 27 Stycznia 2012 Mod Team Napisano 27 Stycznia 2012 Właśnie- wiedziałem ,że czegoś mu brakuje. Odblasków na kołach mu brakuje....
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.