Puxa Napisano 23 Stycznia 2012 Napisano 23 Stycznia 2012 Witam, mam rower Arkus 505 Sport (stary z 2007) i mam w nim klasyczne stery te na klin, z rurą sterowa 1 cal. I teraz moje pytanie czy mogę do tego roweru kupić stery ahed 1 i 1/8" i jakiś widelec z rurą 1 1/8"? Czy miski sterowe będą pasować? Pytam bo chce kupić jakiegoś Suntoura, a nie wiem czy będzie mi to pasować?
oleczek1988 Napisano 23 Stycznia 2012 Napisano 23 Stycznia 2012 Niestety nic z tego. W tabelce poniżej masz wszystko wyjaśnione:)
Puxa Napisano 23 Stycznia 2012 Autor Napisano 23 Stycznia 2012 Więc będę musiał obejść się smakiem. Czyli musze kupić stery i widelec na 1". I teraz pytanie na alegro amortyzatory 1" są z gwintem na końcu. Czy nie będzie on przeszkadzał w systemie ahed?
oleczek1988 Napisano 23 Stycznia 2012 Napisano 23 Stycznia 2012 Zostaw to co masz czyli: widelec zostaje i dla świętego spokoju wymień na nowe stery 1" dla formalności i przyszłej eksploatacji Co do twojego pytania odnośnie amortyzatorów dostępnych na allegro to są dostępne 1" bez gwintu [czyli pod stery A-head] oraz 1" z gwintem pod stery[1" nakręcane] myślę że napisałem prostymi słowami
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.