Skocz do zawartości

[rękawiczki] Endura

andrzejek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Co sądzicie o rękawiczkach rowerowych firmy Endura? Czy ktoś może ich używa? Szukam krótkich, do ok 100 zł, i te wydają mi się całkiem fajne. I przy okazji, jesli ktoś korzystał, to czy sklep endurastore.pl jest godny polecenia?

Pozdrawiam :-)

Napisano

Endura ma kilka modeli, w tym dwa popularne bez palców: Mighty Mitt oraz Rapido

Jeśli szukasz rękawiczek typowo na lato, to model Rapido jest od jakiegoś czasu dostępny w nowej wersji (ta sama cena co poprzedni model 79zł) - nowy model jest 100% lepszy niż poprzedni i jak najbardziej mogę polecić - poznać go można po niewielkim, szarym panelu wentylacyjnym z siateczki od spodu w kolorze szarym.

Co do endurastore.pl to nie powinno być z nimi żadnych problemów - na innych forach krąży sporo pozytywnych opinii.

Napisano

Z endurastore.pl zakupowałem spodnie zimowe, czapkę i spodenki humvee lite, paczka przyszła szybko sprawnie i bez żadnych nieprzyjemności.

Co do rękawiczek samych w sobie - nie mam pojęcia, planuję zakup długich Endura Singletrack ale to co najmniej za miesiąc:)

Napisano

Ja również robiłem zakupy w tym sklepie i jestem zadowolony, szybka przesyłka + małe gratisiki:), zespól sklepu szybko odpowiada na wszelkie zadane pytania.

Polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...