JakubWelnowski Napisano 6 Stycznia 2012 Napisano 6 Stycznia 2012 Witam Chciałbym wam przedstawić mój sposób transportu. Jest nim uroczy Giant Rock który wyjechał z fabryki w 2007r. Kupiłem go na allegro w dość okazyjnej cenie bo 450zł plus koszty wysyłki. Sklep od którego go kupiłem sprowadził go z Holandii. Jest w nim blokada AXA, nie wiem czy od nowości, czy jakiś poprzedni właściciel założył. Specyfiacja: Rozmiar ramy S Rama AluxX 6061 Widelec Manitou Axel 70-100mm regulacja tłumienia Tylny amortyzator brak Kierownica Yih Cheng YC-S214-1 9D-18R-62 stalowa Mostek Aluminium a-headset Sztyca HL SP232 Ø30.9x350mm czarna Siodło E-ONE DE-08 Pedały VP Components VP896 Manetki Shimano EZ-Fire Plus Przerzutka przednia Shimano C051 - dual pull - top swing Przerzutka tylna Shimano TX30 7sp Hamulce Promax TX-117 typu V aluminiumW planach hydrauliczne. Dźwignie hamulca Shimano EZ-Fire Plus Kaseta/wolnobieg Shimano MF-TZ07 7sp Łańcuch KMC Z51 Korba Prowheel ISA355 48x38x28 aluminium Suport VP Components VP-BC73 Obręcze CH17 aluminium 36ot Piasty Joy Tech JY-S01A/JY-S01B Szprychy brak wiedzy na ten temat. Opony Kenda Slick Dętki brak wiedzy na ten temat. Rogi brak Linki/pancerze brak wiedzy na ten temat. Zacisk sztycy pewnie Gianta jakaś. Top Cap nie wiem co to jest? Stery brak wiedzy na ten temat. Gripy Author piankowe Plany: Wymiana całego napędu łącznie z manetkami Wymiana na inne V-brake z innymi klamkami. Na 2013 Wymienić koła i wstawić hamulce hydrauliczne. To są takie realne plany, potem będziem myśleć dalej Wymieniłem/dodałem w nim: -Amortyzator Manitou Axel 70-100mm regulacja tłumienia 220zł -Gripy Author 4,50zł -Licznik Speed Master 5000 32zł -Dzwonek I love my bike 5zł -Klocki hamulcowe Accent 30zł -Pompka Beto 15zł -Torba podsiodłowa Kross 20zł -Opony Kenda Slick 50zł -Uchwyt Northtec z bidonem ISOSTAR 20zł -Blokada/linka Northtec 25zł FOTY: Pozdrawiam. Kuba
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.