SeSo Napisano 4 Stycznia 2012 Napisano 4 Stycznia 2012 Witam wszystkich! Jest to mój pierwszy post na forum. Chciał bym was poprosić o podpowiedzenie mi w kupnie roweru do jazdy turystycznej, z bardziej sportowym zacięciem. Potrzebuje roweru który będzie jak już wcześniej wspomniałem jednocześnie stosunkowo wygodny do połykania km ale i w wakacje żebym mógł pozwiedzać bocznymi ścieżkami góry. Od roweru oczekuje tego aby spisywał się po zmianie opon w miarę na asfalcie. Moje parametry to 92 kg wagi, 180 cm wzrostu, 80cm długości nogi od krocza do ziemi. Rower oczywiście może być używany jak i nowy. Tym co mnie ogranicza jest cena, maksymalnie mogę wydać 2500 zł na "nowy" rower. Oczywiście ucieszył bym się gdyby osprzęt był Sramowski ale za te pieniądze nie oczekuje fajerwerków. Za odpowiedzi dzięki z góry. SeSo
SeSo Napisano 5 Stycznia 2012 Autor Napisano 5 Stycznia 2012 Dobra to inaczej. Dobry rower MTB o stosunkowo wygodnej geo do 2500 zł.
nemo2009 Napisano 5 Stycznia 2012 Napisano 5 Stycznia 2012 Dobra to inaczej. Dobry rower MTB o stosunkowo wygodnej geo do 2500 zł. Dostałeś odpowiedzi w dziale:zakup roweru z przedziału cenowego.
karbeti Napisano 6 Stycznia 2012 Napisano 6 Stycznia 2012 Masz ostatnie chwile na zakup promocyjny modeli z zeszłego roku różnych firm. Za 2500 zł powinieneś znaleźć coś ciekawego ( nie będzie rewelacji ale też nie najgorzej ) Nie kieruj się tylko Sramem. Za te pieniądze możesz znaleźć coś na XT Shimano.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.