Skocz do zawartości

[Buty] Garneau Multi

mpl09

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam ponownie.Panowie potrzebuję rady .Chcę kupić pierwsze buty rowerowe.Noszę rozmiar butów 42,czy na rower też kupuje się rozmiar noszony na co dzień, czy większy

:icon_question: Pytam bo koleś mi powiedział ''kupuj zawsze rozmiar większe bo są usztywnione'' I teraz nie wiem czy kupować w necie rozmiar 42 czy lepiej przymierzyć w sklepie stacjonarnym.Przeznaczenie-spokojna jazda rower trekingowy(jesień-wiosna).czy ten model będzie odpowiedni :icon_question:

Te też mi podchodzą;

Które z nich bardziej się sprawdzą

:icon_question: Albo macie jakieś swoje propozycje.Kasa do 250zł.Będę bardzo wdzięczny.Do tego będą spodnie rogelli caserta+bluza rogelli padua i bielizna brubeck(thermo)Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam.Jacek.

Napisano

Witam ponownie.Panowie potrzebuję rady .Chcę kupić pierwsze buty rowerowe.Noszę rozmiar butów 42,czy na rower też kupuje się rozmiar noszony na co dzień, czy większy

:icon_question: Pytam bo koleś mi powiedział ''kupuj zawsze rozmiar większe bo są usztywnione'' I teraz nie wiem czy kupować w necie rozmiar 42 czy lepiej przymierzyć w sklepie stacjonarnym.

Hej,

Na 100% buty Shimano maja zanizona numeracje. W "realu" nosze buty numer 42 - buty rowerowe

Shimano MT 32 musilem kupic w rozmiarze 43 (42 byly mocno za male). Rowniez w sklepie rowerowym

sprzedawcy mowili ze buty Shimano trzeba kupowac numer wieksze.

Niestety nie wiem jak ma sie sytuacja z butami podanej przez Ciebie firmy ale bylbym ostrozny

z kupowaniem butow bez mierzenia.

Pozdrawiam,

P

Napisano

WITAM .JUŻ KUPIŁEM TEN MODEL .

http://allegro.pl/buty-garneau-multi-lg-black-rozm-42-wys-0zl-i2009831729.html

WCZORAJ ZAMÓWIŁEM ,DZISIAJ KURIER PRZYWIÓZŁ, NIESTETY ODESŁAŁEM JE ABY ZAMIENILI NA ROZMIAR 43 .ROZMIARÓWKA LOUIS GARNEAU MULTI 42-26,8cm.MOJA DŁUGOŚĆ STOPY W CIENKIEJ SKARPETCE 26,5cm.MYŚLAŁEM ŻE TRZY MILIMETRY LUZU WYSTARCZĄ ,NIESTETY OKAZAŁO SIĘ ŻE SĄ NA STYK-TAKŻE ODPADA :( ..GENERALNIE BUTY WYKONANE SPOKO.POZDRAWIAM.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...