SzF Napisano 9 Grudnia 2011 Napisano 9 Grudnia 2011 Witam serdecznie, Szukam roweru dla teściowej na 60 urodziny. Jej wzrost to ok 160 cm, szczupła, lubi jeździć. Mieszka w bloku i codziennie jeździ sobie na zakupy / działkę itp. Jestem kompletnie zielony, jeśli chodzi o tą tematykę, a chciałbym kupić coś dobrego. Z tego co wyczytałem to szukam roweru trakingowego, lekkiego z bagażnikiem, błotnikami, światełkami i stopką, na dużych 28" kołach. Znalazłem coś takiego: http://allegro.pl/show_item.php?item=1954373854 niestety, albo stety już sprzedany :/ Pomożecie? :> Pozdrawiam, Szymon.
nemo2009 Napisano 11 Grudnia 2011 Napisano 11 Grudnia 2011 Na stronie int. rowerzysta.pl znajdziesz ładną damkę Unibike za 999 zł.Ma przerzutki,czy teściowa korzysta z takich dobrodziejstw techniki?Czy ma być prosty rower z hamulcem torpedo. Mogę jeszcze dodać model SVR Discovery z 2012r. Bardzo ładna,biała damka na kołach 26",rama 18",Kupno,rower-sport.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.