SebastianM26 Napisano 8 Grudnia 2011 Napisano 8 Grudnia 2011 Witam, Zastanawiam się nad zakupem na przyszły sezon roweru MTB. Chciałbym z zawieszeniem typu Full ale niestety ceny oscylują wokół 10tyś, także pozostaje XC. Ze względu na wzrost 188/85kg chcę 29 cali. Rower będzie służył typowo Allround (las, miasto) jak i góry (zjazdy z Skrzycznego itp. itd.). Co polecacie?
xtrak Napisano 9 Grudnia 2011 Napisano 9 Grudnia 2011 Witam, Zastanawiam się nad zakupem na przyszły sezon roweru MTB. Chciałbym z zawieszeniem typu Full ale niestety ceny oscylują wokół 10tyś, także pozostaje XC. Ze względu na wzrost 188/85kg chcę 29 cali. Rower będzie służył typowo Allround (las, miasto) jak i góry (zjazdy z Skrzycznego itp. itd.). Co polecacie? Określ przedział cenowy.W kolejności pod uwagę brałbym trzy marki :1.SPECIALIZED 2.CUBE 3.SCOTT Określ przedział cenowy.W kolejności pod uwagę brałbym trzy marki : 1.SPECIALIZED 2.CUBE 3.SCOTT zamroczylo mnie przedzial jest podany 3-4tys. W tym segmencie Specialized Rockhopper Comp, osprzetowo nie powala ,ale za to rama to dzieło sztuki.Świetna geometria.Druga opcja to Cube Acid ma zdecydowanie lepszy osprzet, Rama o krotszej geometrii, do turystyki idealna.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.