Skocz do zawartości

[rower Merida Giant Kross] któren lepszy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Poszukuję roweru crossowego do około 1200zł. Na początku wpadła mi w oko Merida crossway 40v

Potem zainteresowałem się Krossem Evado 1.2.

Sprzedawca sklepu rowerowego proponuje mi Gianta Roam 4 2012 ( mówi że rama jest najważniejsza )

Spuści mi z ceny do 1250zł.

Opłaca się ten zakup ? Czy może lepiej wziąć Meridę ?

Napisano

Zdecydowanie Kross Evado.Giant nie bardzo,napęd 21 biegowy(wychodzi z obiegu).Tanie ramy Gianta nie są tak dobre,jak niektórzy myślą.

Do przemyślenia dla Ciebie: Romet Orkan 2.0.Można go mieć za niespełna 1100 zł.

Napisano

Zdecydowanie Kross Evado.Giant nie bardzo,napęd 21 biegowy(wychodzi z obiegu).Tanie ramy Gianta nie są tak dobre,jak niektórzy myślą.

Do przemyślenia dla Ciebie: Romet Orkan 2.0.Można go mieć za niespełna 1100 zł.

nie jestem przekonany rowerami Rometa może ktoś użytkuje ?

Napisano

nie jestem przekonany rowerami Rometa może ktoś użytkuje ?

Krystian Herba,wiesz kto to? On jeżdzi po schodach i nie tylko,właśnie Rometem.Romet obok Krossa,to najwięksi producenci rowerów w Polsce.Ja jeżdżę Rometem Ramblerem disc.Chwalę ramę tego modelu,za sztywność.Rama jest lepsza od Krossa V6,V8.

Romet jako jedyny polski producent wprowadził do modeli Rambler na 2012 rok,chowane linki w ramach.

Napisano

Krystian Herba,wiesz kto to? On jeżdzi po schodach i nie tylko,właśnie Rometem.Romet obok Krossa,to najwięksi producenci rowerów w Polsce.Ja jeżdżę Rometem Ramblerem disc.Chwalę ramę tego modelu,za sztywność.Rama jest lepsza od Krossa V6,V8.

Romet jako jedyny polski producent wprowadził do modeli Rambler na 2012 rok,chowane linki w ramach.

słyszałem o nim i widziałem jego rowerek faktycznie ROMET.

Jestem taki trochę zrażony tymi rowerami ponieważ firma Romet od pewnego czasu już nie jest polskim rometem w sumie nie wiem kto teraz posługuje się tą marką korea tajwan albo chiny.

o mam :

Od 2006 roku jest to również marka rowerów, produkowanych przez przedsiębiorstwo Arkus & Romet Group, a także motorowerów i skuterów składanych z chińskich podzespołów i sprzedawanych przez dział "Romet Motors" należący do tej firmy.

widziałem posta o tym romecie i chyba się do niego dostosuję, poszukam coś z używki za tą cenę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...