Skocz do zawartości

[niedzielny wypad] do TPK

tomekvolvo240

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

znajda się chętni potowarzyszyć mi w niedziele w TPK, planuje spotkanie koło Lot-u, lub KFC dworzec w godzinach 10-11, można się dogadać co do godziny.Jak pada nie jedziemy, nie będzie to jakieś katowanie MTB ale myślałem aby TPK pojechać do Sopotu na łysą Górę Sudecka Górę itp.

Napisano
  W dniu 2.12.2011 o 19:45, SilverXC napisał:

Wstępnie byłbym zainteresowany, ale godzina pasowała by mi wcześniejsza 9-10 "mostek" w Oliwie ?

dobrze ze przeczytałem wcześniej mejla F**k...nie dojadę na 9-10 juz dziś kowale się kłaniają. Moze za tydzień????

Napisano

fakt oponki nie na śnieg będzie frajda właśnie dla tego, to będziemy zaglądać na forum, i może na sobotę będzie bardziej ok co?? z jakiej dzielnicy jesteś 3city???

podaje nowy termin Sobota 10.12.2011 rok, miejsca gdzie się spotkamy proszę wpisywać w drodze losowanie wybierzemy miejsce Spotu :-)

Napisano

Sobota lub niedziela, zalezy jaka bedzie pogoda.

Ja okolice Auchan, wiec kierując się do TPK nie mam specjalnie po drodze do Lot'u czy KFC ;)

Z mojej strony proponuje Oliwe

Napisano
  W dniu 4.12.2011 o 11:46, SilverXC napisał:

Sobota lub niedziela, zalezy jaka bedzie pogoda.

Ja okolice Auchan, wiec kierując się do TPK nie mam specjalnie po drodze do Lot'u czy KFC ;)

Z mojej strony proponuje Oliwe

SilverXC tez mi pasuje auchan, mam blisko z Kowal a tam juz wpadamy do TPK...wiec teraz pogoda tylko...

Napisano

Przypomniało mi się że sobota u mnie odpada bo zapisałem się na 3godzinny maraton spinnigowy ;)

Więc niedziela wchodzi tylko w grę

Ew jakas nocna jazda w tygodniu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.