Gość Franc Napisano 13 Lutego 2006 Napisano 13 Lutego 2006 witam wszystkich. na lato planuję wyprawę po krajach naszych południowych sąsiadów. mam zamiar zwiedzić 3 stolice PRAGA-WIEDEŃ-BRATYSŁAWA. Na razie kompletuję sprzęt - kilka rzeczy musze jeszcze dokupić. Jak długa będzie do podróż trudno mi teraz powiedzieć. W każdej ze stolic chciałbym posiedzieć, żeby coś zobaczyć. Ta wyprawa w założeniu ma być rekreacyjną. Mam zamiar czerpać z tego przyjemność i zobaczyć trochę świata. Będzie to moja pierwsza impreza tego typu, więc mile widziany będzie kompan, który ma doświadczenie. Ale zapraszam do udziału wszystkich chętnych. Startuję z Raciborza (Śląsk). Myślę, że wyprawa zajmie jakieś 3 tygodnie. Do tego wszystkiego dochodzą kwestie finansowe, ale myślę, że kasa sie znajdzie. Planuję dziennie przejechać około 100 km. Myślę, że to jest bezpieczny dystans. Wystarczy, żeby wyprawa nie przeciągała się w nieskończoność, a z drugiej strony nie powinien być to dystans morderczy. Jeśli są chętni to zapraszam. Mile widziany będzie każdy...
Gość Gość Napisano 21 Lutego 2006 Napisano 21 Lutego 2006 Cześć. Na chwile pobecną trudno jest cos powiedzieć ale sama idea wydaje się fajana i taki styl mi bardzo odpowiada. Jak bdziesz mial czas to uderz do mnie na gg-4779891 to pogadamy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.