Skocz do zawartości

[wyprawa]

Gość Franc

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam wszystkich. na lato planuję wyprawę po krajach naszych południowych sąsiadów. mam zamiar zwiedzić 3 stolice PRAGA-WIEDEŃ-BRATYSŁAWA. Na razie kompletuję sprzęt - kilka rzeczy musze jeszcze dokupić. Jak długa będzie do podróż trudno mi teraz powiedzieć. W każdej ze stolic chciałbym posiedzieć, żeby coś zobaczyć. Ta wyprawa w założeniu ma być rekreacyjną. Mam zamiar czerpać z tego przyjemność i zobaczyć trochę świata. Będzie to moja pierwsza impreza tego typu, więc mile widziany będzie kompan, który ma doświadczenie. Ale zapraszam do udziału wszystkich chętnych. Startuję z Raciborza (Śląsk). Myślę, że wyprawa zajmie jakieś 3 tygodnie. Do tego wszystkiego dochodzą kwestie finansowe, ale myślę, że kasa sie znajdzie. Planuję dziennie przejechać około 100 km. Myślę, że to jest bezpieczny dystans. Wystarczy, żeby wyprawa nie przeciągała się w nieskończoność, a z drugiej strony nie powinien być to dystans morderczy. Jeśli są chętni to zapraszam. Mile widziany będzie każdy... :)

Gość Gość
Napisano

Cześć. Na chwile pobecną trudno jest cos powiedzieć ale sama idea wydaje się fajana i taki styl mi bardzo odpowiada. Jak bdziesz mial czas to uderz do mnie na gg-4779891 to pogadamy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...