Pionek Napisano 26 Listopada 2011 Napisano 26 Listopada 2011 Witam,posiadam korbe bop single, skacze jakiś czas na niej i się trzyma po mimo średnich opinii. Jak uważacie, lepiej było wziąć duro ? A właśnie, co znaczy "lasco" bo na niej pisze ? z góry dzięki
Bombell Napisano 27 Listopada 2011 Napisano 27 Listopada 2011 Chyba za późno już na takie gdybanie. Lasco to producent korby. Bopa to ty masz tylko napis na niej.
Pionek Napisano 27 Listopada 2011 Autor Napisano 27 Listopada 2011 Ta tylko mam rame też bopa i to dobra firma , czyli bop jest odłamem "lasco" ?
enduroriderPL Napisano 27 Listopada 2011 Napisano 27 Listopada 2011 Boshe poklikash..... jeżeli korba żyje to po co chcesz ją zmieniać? Jak ją dobijesz to wtedy kup nową. Styranej używki nikt nie kupi za sensowne pieniądze wobec czego nie warto się pozbywać czegoś co działa prawda
Pionek Napisano 27 Listopada 2011 Autor Napisano 27 Listopada 2011 Oczywiscie Jestem z niej zadowolony nie mam jej dlugo,tylko chcialem spytac z ciekawosci czy zrobilem glupote czy nie
enduroriderPL Napisano 27 Listopada 2011 Napisano 27 Listopada 2011 Po co pytać się po fakcie? Dowiesz się za czas jakiś
Bombell Napisano 28 Listopada 2011 Napisano 28 Listopada 2011 To korba z katalogu. Spotkasz ją pod różnymi nazwami. Generalnie nie była ona przeznaczona do extremy.
Pionek Napisano 29 Listopada 2011 Autor Napisano 29 Listopada 2011 skacze i nic sie nie dzieje wiec nie oceniaj rzeczy , których nie masz
enduroriderPL Napisano 29 Listopada 2011 Napisano 29 Listopada 2011 I właśnie teraz temat powinien być zamknięty ponieważ: Pytanie się o jakość rzeczy, które się już kupiło i używało jest totalnie BEZ SENSU Bombell napisał prawdę a Ty się zaczynasz rzucać ch g w po co Przez takie durnowate tematy na forum robi się śmietnik i szukajka gorzej działa.
Pionek Napisano 29 Listopada 2011 Autor Napisano 29 Listopada 2011 I właśnie teraz temat powinien być zamknięty ponieważ: Pytanie się o jakość rzeczy, które się już kupiło i używało jest totalnie BEZ SENSU Bombell napisał prawdę a Ty się zaczynasz rzucać ch g w po co Przez takie durnowate tematy na forum robi się śmietnik i szukajka gorzej działa. tak spoko wywalcie mnie juz nie potrzebuje opini
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.