islandczyk Napisano 7 Listopada 2011 Napisano 7 Listopada 2011 Hej, Jako zapalony turysta rowerowy ( mam juz 8 dużych wypraw za sobą) postanowiłem w zeszłym roku żeby dokumentować jedną z wypraw rowerowych w formie filmików. Tak powstał kilkuminutowy klip o mojej podróży dookoła Islandii. Niedawno dostałem spamowego maila który o dziwo mnie zainteresował i ....postanowiłem wziąć udział w konkursie na najlepszy klip turystyczny na portalu podróżnik.tv. Liczą sie wasze głosy - musicie wejśc pod niżej wskazany link i tam kliknąć "lubie to". Oczywiście żeby to skutecznie zrobić trzeba mieć konto na "twarzoksiążce" aczkolwiek kto go nie ma? Tak wiec ja walcze o IPada i licze bardzo na Waszą pomoc!!! Za każdy głoś odmówię koronkę dziekczynną i poproszę o wytrzymałe szprychy, niezrywalne łańcuchy i nieprzebijalne dętki dla każdego!! A oto jest link: Podroznik.tv Z góry dzieki za każdą pomoc! Bartek vel Islandczyk PS. Jak kogoś zainteresuje filmik to zapraszam do galerii na islandia.oz.pl
Swallow Napisano 7 Listopada 2011 Napisano 7 Listopada 2011 masz klik 101 za to,że się tyle napedałowałeś jeśli chodzi o koronke to trzymam za słowo przyda się ...
Przeor Napisano 7 Listopada 2011 Napisano 7 Listopada 2011 ... Liczą sie wasze głosy - musicie wejśc pod niżej wskazany link i tam kliknąć "lubie to". Oczywiście żeby to skutecznie zrobić trzeba mieć konto na "twarzoksiążce" aczkolwiek kto go nie ma? ... Ja nie mam i miał nie będę, tak więc mimo szczerych chęci, nie dam rady.
krzych0 Napisano 7 Listopada 2011 Napisano 7 Listopada 2011 Kurczę, ja też nie mam. Przeor, chyba zaliczamy się do tych gorszych
TrzecieKolo Napisano 8 Listopada 2011 Napisano 8 Listopada 2011 U mnie się wyświetla: Podana strona nie istnieje. Prosimy o kontakt w sprawie występjącego błędu!
Smooir Napisano 8 Listopada 2011 Napisano 8 Listopada 2011 To zakładka Kategoria-Islandia i tam jest tylko 1 filmik
kadm Napisano 8 Listopada 2011 Napisano 8 Listopada 2011 Tak, mi tez się nie wyświetlało, ale odświeżyłem stronę, i głos poleciał.
islandczyk Napisano 20 Listopada 2011 Autor Napisano 20 Listopada 2011 Dziękuję wszystkim za głosowanie. Film zajął 3 miejsce i przeszedł do finałowej dziesiątki filmów spośród których jury konkursu wyłoni zwycięzcę za kilka dni. Pozdrawiam !!!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.