stawek Napisano 1 Listopada 2011 Napisano 1 Listopada 2011 Witam. Postanowiłem trochę odświeżyć mój rower i powymieniać mu nieco fabrycznych części. Zacząłem od sztycy (to z konieczności, dlaczego ? zobaczcie na zdjęcie poniżej). 2 lata eksploatacji, waga 102kg, sztyca wysunięta na dopuszczalną wysokość. Te płaskie odcinki na załamaniu po próbach naprostowania Jestem w trakcie wybierania amortyzatora, no i myślę jeszcze nad pomalowaniem roweru Do rzeczy. Licznik pewny i bez zbędnych bajerów, tak więc postawiłem na Kellys KCC-09, dostanę coś lepszego w tej cenie ? Co do rączek to zdecydowałem się na wymianę ponieważ aktualnie posiadam te standardowe zwykłe gąbki, po 2 latach eksploatacji w różnych warunkach trochę się zniszczyły. Zastanawiam się nad takimi: Chwyty Kellys EXBONE 2DENSITY żółte wwwmadbikepl (1894257639) - Aukcje internetowe Allegro NOWOŚĆ Super Chwyty Gripy SARS MTB LOCKON (1886269737) - Aukcje internetowe Allegro CHWYTY KIEROWNICY KELLYS LockOn GEL WHITE (1889234644) - Aukcje internetowe Allegro Tutaj w zasadzie spodziewam się co możecie mi doradzić ale nie ukrywam, że podobają mi się te drugie. Uważacie, że wieś ? Jeśli mieliście do czynienia z którymś modelem to proszę o wasze opinie. Pedały... chciałbym jakieś pewne i najprostsze, te które teraz mam (również fabryczne) są plastikowe i już trochę widać na nich zużycie. Myślicie że aluminiowe to będzie dobry wybór ? Coś w tym stylu: Pedaly MTB Author APD-311 aluminiowe AMBike (1885186654) - Aukcje internetowe Allegro Znajdę coś lepszego do 50zł ?
karbeti Napisano 6 Listopada 2011 Napisano 6 Listopada 2011 Pierwsze gripy sobie daruj - nie mają obejmy mocującej. Fajne drugie i trzecie. Co do pedałów nie myslałeś o SPD?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.