farmer Napisano 13 Października 2011 Napisano 13 Października 2011 Chciałbym ściągnąć blokadę w celach serwisowych i nie bardzo wiem jak. Z fotek z netu widziałem że blokada ta ma od góry 3 śrubki mocujące natomiast u mnie tego nie ma U mnie nie widać żadnej śrubki. Czyżby to było zamontowane jedynie na wcisk? Załączam zdjęcia mojej blokady: https://picasaweb.google.com/111323504385417188235/Amortyzator?authkey=Gv1sRgCPiB4MPO-uf-eQ Zapomniałem dodać że mój amor to FOX F-32 series RL montowany w Giant Anthem X o ile to istotne.
tobike Napisano 13 Października 2011 Napisano 13 Października 2011 pokrętło siedzi na tym 8 kątnym trzpieniu na wcisk tak podejrzewam, nie mam tego amortyzatora ale w większości amorów jest podobnie osadzone, podważ je i powinno zejść
farmer Napisano 14 Października 2011 Autor Napisano 14 Października 2011 Dziś sprawdziłem i raczej nie jest na wcisk bo próbowałem podważyć i na początku jest lekki luz, jakieś pół milimetra a później twardy opór tak jakby coś blokowało. Macie jakieś inne pomysły?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.