coymet Napisano 5 Października 2011 Napisano 5 Października 2011 Witajcie, Przymierzam się do zakupu w CRC za 61,5 funta. Może jest ktoś chętny z Olsztyna lub okolic na wspólne zakupy. Ja zająłbym się formalnościami, towar byłby do odbioru osobistego w Olsztynie. Do darmowej przesyłki brakuje 38,5 funta. Wybaczcie, że temat w tym dziale ale nie mam jeszcze możliwości napisania w dziale giełdy. Pozdrawiam
dawid1991 Napisano 6 Października 2011 Napisano 6 Października 2011 Poczekaj na spadek kursu funta to chetni sie znajda. Aktualnie sredni nbp jest wysoki a jak wiadomo paypal jeszcze nalicza.
coymet Napisano 6 Października 2011 Autor Napisano 6 Października 2011 Może masz rację , tylko pytanie jak długo będą mieli na stanie ZTR Olympic w tej przecenie co jest teraz.... Pozdrawiam
honor Napisano 8 Października 2011 Napisano 8 Października 2011 Zrobiłeś już zamówienie? Możemy się dogadać, jestem z Olsztyna.
coymet Napisano 8 Października 2011 Autor Napisano 8 Października 2011 Witaj, Nie, nie zrobiłem, wiadomość jak najbardziej aktualna. Czekam na kontakt. Pozdrawiam
Mod Team Pixon Napisano 8 Października 2011 Mod Team Napisano 8 Października 2011 Jak ktoś chce to mogę użyczyć kod zniżkowy na 10GPB Pisać PW
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.