skoras Napisano 4 Października 2011 Napisano 4 Października 2011 Czołem, wiem, że nie ma rowerów uniwerslnych... ale ja swój mniej wiecej tak chce użytkować. Pół na pół, po mieście i ścieżkach rowerowych oraz, wypady nad jezioro, do lasu i przełaj za miasto. Znalazłem coś takiego na allegro (zwróciło to moją uwage, bo jest też z mojego miasta) http://allegro.pl/kross-vertigo-mocny-rower-gorski-tarczowki-lublin-i1850526633.html Dodam, że mam 186cm wzrostu, i jestem zielony jeśli chodzi o rowery, ostatni kupilem kilka dobrych lat temu. Takżę prosze o porady i pomoc jeśli łaska. Chce się zamknąć w max 1200zł
nemo2009 Napisano 4 Października 2011 Napisano 4 Października 2011 Całkiem dobry rower,jak za tę cenę.Myślę,że rama 21" może być dla Ciebie za duża.
skoras Napisano 4 Października 2011 Autor Napisano 4 Października 2011 chyba najlepiej byloby przymierzyc? Wg tych wskazówek ktore sa w pordniku na forum ? skoro 21 moze byc za duża, to lepsza bylaby 20 czy 19? A po za tym jak osprzęt? Nie chcialbym kupic samych plastików i zeby mi się to łamało, zacinało i psuło. Hym i doradzcie jakie opony bylyby takie najbardziej do moich potrzeb, zebym się nie męczyl na ulicy ale mogl tez spokojnie na krawęznik najechac i poszutrowac po polnych drogach.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.