Gość BikerFG Napisano 5 Lutego 2006 Napisano 5 Lutego 2006 Jak macie jakies propozycje i swoje projekty dot. logo klubu to wklejajcie w tym watku (troche nt. juz bylo w innym watku, ale chyba bedzie lepiej jak bedzie to oddzielny temat).
Biker_Maras Napisano 5 Lutego 2006 Napisano 5 Lutego 2006 Ja właśnie kończe projektować za niedługo będzie. Cooming Soon :-)
Krzema Napisano 5 Lutego 2006 Napisano 5 Lutego 2006 ja już od dawna chciałem zrobić, bo to aktualne mi się nie podoba tylko ciągle czasu nie mam jak znajdę chwilę to może coś zrobię...
bikezaglebie Napisano 5 Lutego 2006 Napisano 5 Lutego 2006 Po co nowy temat zakładacie??dyskutujcie w klubie GF Bo się bałagan zrobi
Gość BikerFG Napisano 6 Lutego 2006 Napisano 6 Lutego 2006 Po co nowy temat zakładacie??dyskutujcie w klubie GF Bo się bałagan zrobi temat zalozylem, bo przez jakis czas istniala kat. "kluby rowerowe", a w niej podkategorie dot. danych klubow, gdzie mozna bylo zakladac tematy dot. konkretnego klubu. teraz rzeczywiscie temat tylko zasmieca forum.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.