Kołek Napisano 20 Września 2011 Napisano 20 Września 2011 Witam Jak w temacie, zna ktoś taką markę rowerów -Carrara? Jest to duńska firma, strona internetowa nie działa. Wrzucam zdjęcie roweru i proszę o opinie czy to dobry sprzęt i ile może być warty. Sprzedawca podaje tyle: Typ ramy: Slope w ultralight 100% jednokierunkowo tkane 12k monocoque z włókien węglowych niskiej wagi 950 gramów lakierem i dekoracją (waga jest stosowana do rozmiaru 56 cm ramy). Hamulec dźwigni zmiany biegów: Microshift ze zintegrowanym SBR102B modelem zmiany biegów Hamulce: Promax. Suportu: FSA BB 4000 Pełna kaseta z zewnętrznymi łożyskami Opony: Kenda K opon wyścigowych-191 Pedały: Welgo W-41 SPD Kompatybilność - Waga 258 gramów. Siodło: Active do wyścigów. Sztyca: Carbon Waga: około 8 kg Z tego co wiem to sztyca i chyba mostek i kiera to ZOOM carbon, przerzutka tył to DuraAce. Rower jest używany, rocznik 2010. Dodam, że chcę kupić swoją pierwszą kolarkę (wcześniej AXC/FR więc na szosie mało się znam).
zeflo Napisano 20 Września 2011 Napisano 20 Września 2011 Co prawda na rowerach szosowych się nie znam , ale posiadam ramę MTB właśnie tej firmy .Carrera , model Fury . Jest naprawdę
Kołek Napisano 20 Września 2011 Autor Napisano 20 Września 2011 Już znalazłem dokładne info na temat tego roweru. Temat zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.