Witam! Jak w powyższym temacie. Czy ktoś się może wybiera? Są chętni?
Pozdrawiam Marcin
[Wyścig] Tour de Pologne 2011 amatorów
Started By Cymmes, maj 17 2011 11:26
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 17 maj 2011 - 11:26
Rowery
Napisano 17 maj 2011 - 12:43
Tak
z łodzi
z łodzi
Napisano 26 lipiec 2011 - 21:28
Tak z Bielska 2 osoby.
Napisano 09 sierpień 2011 - 10:35
Zapraszam do przeczytania relacji z TDPA: makaronzserem.eu ť Tour de Pologne dla amatorĂłw 2011 – relacja
Napisano 21 sierpień 2011 - 12:49
Byłem i udało mi się ukończyć. Jestem szczęśliwy i zadowolony bo to dla mnie już sukces. Mój czas 2:51:43 co dało 710 miejsce z średnią prędkością 19,78km/h (710 miejsce, ukończyło 790 ludzi, 99 zawodników nie sklasyfikowano). Dla mnie super przeżycie i doświadczenie. Pierwszy raz brałem udział w tak zorganizowanym i przygotowanym wyścigu. Sądzę, że gdyby nie wyścig i nie współzawodnictwo "ściganie" to przejechanie tej trasy zajęło by mi godz dłużej. Osobiście polecam każdemu! :-)
Rowery
Napisano 20 wrzesień 2011 - 19:36
[Tour de Pologne dla amatorow] trasa w pliku Tacx
Witam sedecznie rowerzystow. Jestem tu zupelnie nowa na forum i od razu po prosbie
Szukam kogos, kto moglby mi udostepnic trase TdPdA z tego roku zczytana z GPS Garmin - najchetniej w formie pliku tacx
A moze ktos ma te trase zarejestrowana na stronie Garminu? Nie mialam okazji uczestniczyc w tym roku ale planuje w przyszlym roku. Na razie, ze wzgledu na miejsce zamieszkania, wysciguje sie w skandynawskich rajdach: VÄTTERNRUNDAN (300 km w Szwecji) i Jentetråkket (120 km) w Norwegii. Czy mi ktos pomoze? Prosze
Ja ze swej strony moge udzielic duzo informacji o Vätternrundan (niestety juz calkowicie zabookowany na przyszly rok) jak i Styrkeprøven (Jentetråkket jest jego mala czescia) - moze ktos sie wybiera?
Pozdrawiam z Norwegii
Witam sedecznie rowerzystow. Jestem tu zupelnie nowa na forum i od razu po prosbie
Pozdrawiam z Norwegii